ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν είχε άλλη δουλειά - 24χρονος συνελήφθη για υποθέσεις κλοπών απο αυτοκίνητα - Πέντε σε μια νύχτα

Δεν είχε άλλη δουλειά - 24χρονος συνελήφθη για υποθέσεις κλοπών απο αυτοκίνητα - Πέντε σε μια νύχτα

Τουλάχιστον πέντε υποθέσεις κλοπών από αυτοκίνητα και κακόβουλης πρόκλησης ζημιών διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα, μέλη της οποίας συνέλαβαν 24χρονο για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι πέντε υποθέσεις καταγγέλθηκαν χθες στην Αστυνομία από κατοίκους Λάρνακας. Σύμφωνα με τους παραπονούμενους, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας, άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στα αυτοκίνητά τους, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε δρόμους της Λάρνακας. Οι δράστες φέρονται να έσπασαν τζάμια των εν λόγω οχημάτων, ενώ σε δύο περιπτώσεις έκλεψαν από αυτά διάφορα αντικείμενα και χρηματικά ποσά.

Γύρω στις 4μ.μ. χθες μέλος της Τροχαίας Λάρνακας, που βρισκόταν σε περιπολία σε δρόμο της Λάρνακας, ανέκοψε για έλεγχο 24χρονο, μετά από πληροφορία που έλαβε από πολίτη, ότι ο συγκεκριμένος πιθανόν να ενέχεται στις πιο πάνω υποθέσεις. Από έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 24χρονου, περιουσία η οποία αποτελεί μέρος των αντικειμένων που κλάπηκαν από το αυτοκίνητο ενός από τους παραπονούμενους. Ως αποτέλεσμα, ο 24χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Με αφορμή τα πιο πάνω περιστατικά υπενθυμίζουμε σε όλους ότι θα πρέπει πάντοτε να λαμβάνουμε τα δικά μας μέτρα για προστασία της περιουσίας μας. Εντός των οχημάτων μας δεν αφήνουμε ποτέ εκτεθειμένα ή σε περίοπτη θέση τσάντες, πορτοφόλια ή άλλα αντικείμενα αξίας. Αποφεύγουμε να σταθμεύουμε τα οχήματά μας σε απόμερα ή σκοτεινά σημεία, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Πριν εγκαταλείψουμε το όχημά μας βεβαιωνόμαστε ότι έχουμε μαζί μας τα κλειδιά και πως όλα τα παράθυρα είναι κλειστά και οι πόρτες κλειδωμένες. Αν στο αυτοκίνητό μας υπάρχει εγκατεστημένο αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού, δεν ξεχνάμε ποτέ να το θέσουμε σε λειτουργία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top