ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: «Τσουχτερά» εξώδικα σε πιστούς εκκλησιών αλλά και «πιστούς» στοιχημάτων - Που αλλού έγιναν καταγγελίες

ΚΥΠΡΟΣ: «Τσουχτερά» εξώδικα σε πιστούς εκκλησιών αλλά και «πιστούς» στοιχημάτων  - Που αλλού έγιναν καταγγελίες

Βροχή οι καταγγελίες της Αστυνομίας σε υποστατικά και πολίτες που παραβιάζουν τα διατάγματα και συγκεκριμένα για χθες (Κυριακή 13/12), καταγγέλθηκαν πολίτες οι οποίοι κυκλοφορούσαν μετά τις 9 το βράδυ, δεν φορούσαν μάσκα σε οχήματα και δημόσιους χώρους, βρέθηκαν στην εκκλησία και από τα εξώδικα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα υποστατικά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που εξασφάλισε το ThemaOnline, καταγγέλθηκαν 21 πολίτες οι οποίοι κυκλοφορούσαν μετά τις 9 το βράδυ χωρίς δικαιολογητικό. Από τους 21 οι 14 ήταν στην Λεμεσό, οι 4 στην Λευκωσία και  οι 3 στην Πάφο.

Σε ό,τι αφορά την χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους καταγγέλθηκαν συνολικά 75 άτομα, ενώ οι πέντε καταγγελίες έγιναν για άτομα που βρίσκονταν σε οχήματα χωρίς μάσκα και συγκεκριμένα 4 στην Πάφο και 1 στην ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου.

Επίσης εξώδικα σε 20 άτομα έβγαλαν οι Αρχές στην Επαρχία Μόρφου σε πολίτες οι οποίοι επισκέφθηκαν την εκκλησία και δεν φορούσαν μάσκα.

Τέλος υπήρξαν τρία υποστατικά τα οποία καταγγέλθηκαν και αφορά ένα πρακτορείο στοιχημάτων στην Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν άτομα να κάθονται σε τραπεζάκι και τώρα ο ιδιοκτήτης καλείται να καταβάλει το ποσό των 500 ευρώ. Στην Λάρνακα έγινε καταγγελία σε κατάστημα στο οποίο ο υπεύθυνος δεν φορούσε μάσκα και πληρώνει και αυτός το ποσό των 500 ευρώ. Τώρα στην Επαρχία Πάφου η Αστυνομία έδωσε τρία διαφορετικά εξώδικα σε πλανοδιοπώλη χωρίς αντισηπτικό και οδηγίες για τα μέτρα κατά της πανδημίας και τώρα βγάζει από την τσέπη του τα ποσά των 500, 85 και 43 ευρώ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top