ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαίνει ζεστά στο κυνήγι του Χάαλαντ!

Μπαίνει ζεστά στο κυνήγι του Χάαλαντ!

Η Μίλαν αναζητάει το διάδοχο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην επίθεσή της από τη νέα σεζόν και σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ εξετάζει ζεστά την περίπτωση του μεγάλου αστεριού της Ντόρτμουντ, Έρβινγκ Χάαλαντ.

Νεαρός (μόλις 20 ετών), σούπερ ταλαντούχος, δεινός στην επίθεση, με αρκετές ποδοσφαιρικές παραστάσεις ήδη και με ένα λαμπρό μέλλον που απλώνεται μπροστά του. Όλα αυτά συνθέτουν το παζλ που έχει προλάβει να σχηματίσει ήδη ο Έρβινγκ Χαάλαντ, με αποτέλεσμα ο φορ της Ντόρτμουντ εδώ και περίπου έναν χρόνο να είναι το μήλον της Έριδος για πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Στη λίστα των ενδιαφερομένων μάλιστα φαίνεται πως είναι έτοιμο να μπει και ένα κλαμπ με πολύ βαριά ιστορία, η Μίλαν των 7 Κυπέλλων Πρωταθλητριών/Champions League και των 18 πρωταθλημάτων Ιταλίας, με τα τελευταία ρεπορτάζ να αναφέρουν πως οι άνθρωποι των ροσονέρι βλέπουν ζεστά την περίπτωση του ψάχνοντας τον παίκτη που θα κληθεί να μπει στα παπούτσια του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς από το ερχόμενο καλοκαίρι.

“Ο Χάαλαντ έχει ρωτήσει τον Χάουγκε για την Μίλαν και το περιβάλλον της και η περίπτωσή του είναι ένα έξτρα κίνητρο για τον Πάολο Μαλντίνι ενόψει του καλοκαιριού του 2011, με τον μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα να αναμένεται να παίξει ρόλο στο όποιο deal”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική ιστοσελίδα “Sportmediaset”.

To ίδιο μέσο αναφέρει πως το καλοκαίρι του 2021 δεν θα υφίσταται πλέον η ρήτρα των 75.000.000 ευρώ που έχει βάλει η Ντόρτμουντ στον Νορβηγό διεθνή φορ, με την Μίλαν να είναι διατεθειμένη να εντάξει και τον 21χρονο Πορτογάλο επιθετικό Ραφαέλ Λεάο σε πιθανή συμφωνία με τους Βεστφαλούς για να ρίξει το κόστος της μεταγραφής.

Πηγή: Sport24.gr

The post Μπαίνει ζεστά στο κυνήγι του Χάαλαντ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top