ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραμένει υπό κράτηση ο 35χρονος για ξυλοδαρμό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραμένει υπό κράτηση ο 35χρονος για ξυλοδαρμό

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσό οδηγήθηκε ο 35χρονος για ξυλοδαρμό 36χρονου.

Υπό πενθήμερη κράτηση τέθηκε το μεσημέρι ο 35χρονος, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία σε σχέση με τον ξυλοδαρμό 36χρονου, με τον οποίο είχαν διαφωνήσει για τη στάση πολιτικού κόμματος στη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2021.

Ο 35χρονος αρνείται να συνεργαστεί με τους ανακριτές.  Ο ύποπτος  είχε συλληφθεί χθες το απόγευμα και το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.  Το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της αστυνομίας και ο 35χρονος τέθηκε υπό πενθήμερη κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.
Οι έρευνες της αστυνομίας σε σχέση με την υπόθεση, συνεχίζονται εντατικά.  Ο 36χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λεμεσού.

Δράστης και θύμα είχαν διαφωνήσει  στο facebook το βράδυ της Τετάρτης  για τη στάση πολιτικού κόμματος  στη συζήτηση που γινόταν στη Βουλή των Αντιπροσώπων για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2021.  Κανόνισαν να συναντηθούν στο Κολόσσι για να συζητήσουν τις διαφορές τους, εκεί όμως ο 36χρονος δέχθηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top