Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο Μητροπολίτης Βαρνάβας – Θετικός στον κορωνοϊό

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο Μητροπολίτης Βαρνάβας – Θετικός στον κορωνοϊό

Στο Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας, θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο Μητροπολίτης Βαρνάβας διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό την Παρασκευή 18/12.

Ωστόσο, για προληπτικούς λόγους ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και έγινε εισαγωγή και νοσηλεύεται.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Μητρόπολη Τριμυθούντας μας ανάφεραν ότι η κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη Βαρνάβα είναι καλή και σταθερή, αλλά θα πρέπει να νοσηλευθεί για λίγες ημέρες για προληπτικούς λόγους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μητροπολίτης Τριμυθούντος Βαρνάβας, είχε βρεθεί στο στόχαστρο των Αρχών τον περασμένο Απρίλιο για μη συμμόρφωση με τις προειδοποιήσεις και το κάλεσμα σε πιστούς, να προσέλθουν στους ναούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης: Μοιράζει την σύνταξη του σε έξι ιδρύματα- Για όσο ασκεί το Προεδρικό αξίωμα

Νίκος Χριστοδουλίδης: Μοιράζει την σύνταξη του σε έξι ιδρύματα- Για όσο ασκεί το Προεδρικό αξίωμα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας αναφορικά με την ψήφιση, την υπογραφή και τη δημοσίευση στην επίσημη εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας του «περί της Δυνατότητας Αποποίησης Σύνταξης Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE