LIFESTYLE

Ο Πετρετζίκης τα «χώνει» στους κριτές - «Eγω ποιο MasterChef νίκησα ρε παιδιά;» - ΕΙΚΟΝΕΣ

Ο Πετρετζίκης τα «χώνει» στους κριτές - «Eγω ποιο MasterChef νίκησα ρε παιδιά;» - ΕΙΚΟΝΕΣ

To MasterChef 5 είναι γεγονός και πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο trailer το οποίο συζητήθηκε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσα σε εκείνους που το σχολίασαν ήταν και ο νικητής του πρώτου MasterChef, Ακης Πετρετζίκης, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter εξέφρασε και ένα παράπονο.

Ουσιαστικά ο Ακης Πετρετζίκης εξέφρασε το παράπονό του καθώς στο τρέιλερ του MasterChef 5 είδαμε τους τρεις κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με δεμένα τα χέρια και τα μάτια σε ένα βανάκι να μεταφέρονται σε άγνωστη τοποθεσία.

Οι τέσσερις απαγωγείς τους ήταν οι νικητές των προηγούμενων κύκλων του ριάλιτι μαγειρικής, Σταύρος Βαρθαλίτης, Μανώλης Σαρρής, Τιμολέων Διαμαντής και Λάμπρος Βακιάρος, οι οποίοι απειλούν τους κριτές και μέντορές τους και τσακώνονται μεταξύ τους για τον καλύτερο MasterChef. Αυτός που έλειπε ήταν ο Ακης Πετρετζίκης ο οποίος αναδείχτηκε νικητής στο πρώτο MasterChef.


H απορία του Ακη Πετρετζίκη στο Twitter
Η συμπαράσταση των followers στον Ακη Πετρετζίκη:
Φυσικά το σχόλιο του Ακη Πετρετζίκη για το MasterChef 5 έγινε γρήγορα viral με τους χρήστες του Twitter να του εκφράζουν την συμπαράστασή τους.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top