Δρ. Τσιούτης: Πότε επιστρέφουμε στην κανονικότητα – Τι αναμένεται μετά τους πρώτους εμβολιασμούς

Δρ. Τσιούτης: Πότε επιστρέφουμε στην κανονικότητα – Τι αναμένεται μετά τους πρώτους εμβολιασμούς

Το καλοκαίρι και υπό προϋποθέσεις τοποθετεί χρονικά μια ενδεχόμενη επιστροφή στην ομαλότητα ο Επικεφαλής της Επιστημονικής Ομάδας, Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και Παθολόγος με εξειδίκευση στον Έλεγχο Λοιμώξεων, Δρ Κωνσταντίνος Τσιούτης, ο οποίος τονίζει ότι και μετά την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος τα περιοριστικά μέτρα θα συνεχίσουν, ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα.

Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Δρ. Τσιούτης είπε ότι για να μπορέσουμε να πούμε ότι είμαστε ασφαλείς θα πρέπει να εμβολιαστεί ένα υψηλό ποσοστό του πληθυσμού και αυτό θα γίνει κατορθωτό, σύμφωνα και με το εμβολιαστικό πρόγραμμα, μέχρι το καλοκαίρι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaOnline

The post Δρ. Τσιούτης: Πότε επιστρέφουμε στην κανονικότητα – Τι αναμένεται μετά τους πρώτους εμβολιασμούς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE