ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωσε την απόκτηση Μανθάτη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωσε την απόκτηση Μανθάτη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται από σήμερα στο Αγρίνιο και έγινε παίκτης των «κυανοκίτρινων», καθώς υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2022

Ο Γιώργος Μανθάτης αποτελεί την πρώτη χειμερινή προσθήκη του Παναιτωλικού, πριν καν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε στο Αγρίνιο, υπέγραψε στα «καναρίνια» και ανακοινώθηκε, σε μία κίνηση που δείχνει πως οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν άμεσα να ενισχυθούν.
Με θητεία σε Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιο και Ανόρθωση, ο νεαρός έφυγε το περασμένο καλοκαίρι από την Κύπρο και αφού έλυσε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» που ανήκε έμεινε ελεύθερος.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας διάρκειας ενάμιση χρόνου υπέγραψε σήμερα ο Γιώργος Μανθάτης. Ο 23χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννινα και από το καλοκαίρι του 2019 στην Κυπριακή Ανόρθωση.
Μανθάτης, ο πρώτος του Παναιτωλικού

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Ανακοίνωσε την απόκτηση Μανθάτη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top