Ανακοίνωσε την απόκτηση Μανθάτη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωσε την απόκτηση Μανθάτη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται από σήμερα στο Αγρίνιο και έγινε παίκτης των «κυανοκίτρινων», καθώς υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2022

Ο Γιώργος Μανθάτης αποτελεί την πρώτη χειμερινή προσθήκη του Παναιτωλικού, πριν καν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε στο Αγρίνιο, υπέγραψε στα «καναρίνια» και ανακοινώθηκε, σε μία κίνηση που δείχνει πως οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν άμεσα να ενισχυθούν.
Με θητεία σε Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιο και Ανόρθωση, ο νεαρός έφυγε το περασμένο καλοκαίρι από την Κύπρο και αφού έλυσε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» που ανήκε έμεινε ελεύθερος.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας διάρκειας ενάμιση χρόνου υπέγραψε σήμερα ο Γιώργος Μανθάτης. Ο 23χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννινα και από το καλοκαίρι του 2019 στην Κυπριακή Ανόρθωση.
Μανθάτης, ο πρώτος του Παναιτωλικού

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Ανακοίνωσε την απόκτηση Μανθάτη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE