ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέλος ο Ίβιτς, φαβορί για διάδοχος ο Παναγιώτης Κονέ!

Τέλος ο Ίβιτς, φαβορί για διάδοχος ο Παναγιώτης Κονέ!

 

Απόλυτη επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του SDNA, για επικείμενες ανακατατάξεις στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ ΑΕΚ, που θα δρομολογούνταν με την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία της εταιρείας, από αργά σήμερα (23/12) το μεσημέρι. Πριν από λίγο η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Ίλια Ίβιτς.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ έχεις ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον έως σήμερα τεχνικό της διευθυντή, Ιλια Ιβιτς.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας.».

Σύμφωνα με νέες αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, αυτή την στιγμή βασικός υποψήφιος για την διαδοχή του Ίλια Ίβιτς, είναι ο Παναγιώτης Κονέ. Ο 33χρονος παλαίμαχος πλέον εδώ και μερικούς μήνες ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση της ΑΕΚ εδώ και καιρό για την ανάληψη πόστου κοντά στην ομάδα. Ωστόσο με τις τελευταίες εξελίξεις, είναι πολύ πιθανό όχι μόνο να αναλάβει πόστο, αλλά αυτό να είναι και του τεχνικού διευθυντή. Το ζήτημα μπορεί να ξεκαθαρίσει ακόμη και σήμερα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ίλια Ίβιτς, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κοινή απόφαση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο μέχρι πρότινος πλέον τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, φέρεται να έλαβε πρόταση για να συνεχίσει από την θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή της ΠΑΕ, υψηλότερη δηλαδή στην ιεραρχία σε σχέση με αυτή που κατείχε. Ωστόσο το ερώτημα είναι αν ο ίδιος ο Ίβιτς θεωρούσε πως αυτή η θέση του παρείχε την δυνατότητα να ασχολείται με τα καθήκοντα που ο ίδιος θέλει να έχει και στα οποία πιστεύει πως μπορεί να είναι αποδοτικός.

Στην διάρκεια της μέρας, αναμένονται κι άλλες εξελίξεις στην ΑΕΚ και το SDNA που ενημέρωσε και σήμερα πρώτο για τα σημαντικά που επρόκειτο να συμβούν, θα συνεχίσει το ρεπορτάζ.

Πηγή: Sdna.gr

The post Τέλος ο Ίβιτς, φαβορί για διάδοχος ο Παναγιώτης Κονέ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Viral το «εκατοστάρι» του πάτερ Ηρακλείδιου στο Παραλίμνι – Έτσι έφερε το μήνυμα της πρώτης Ανάστασης – Δείτε βίντεο



Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Οι ιερείς σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έψαλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Αναστάσεως, κατά την τελετή της Ακολουθίας του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου, που πάντα τελείται το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top