ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να βάλει ΦΡΕΝΟ στον κατήφορο ο μοναδικός στόχος της Καρμιώτισσας – Η πιθανή ενδεκάδα του Μιχαήλ

Να βάλει ΦΡΕΝΟ στον κατήφορο ο μοναδικός στόχος της Καρμιώτισσας – Η πιθανή ενδεκάδα του Μιχαήλ

Με πίστη και αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα, η Καρμιώτισσα θα υποδεχθεί σήμερα (28/12, 17:00, “Στέλιος Κυριακίδης”) το απόγευμα τον ΑΠΟΕΛ, σε εξ αναβολής ματς για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Λεμεσού μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες και θέλει πάση θυσία να βάλει… φρένο στις αποτυχίες, έχοντας ως πρώτιστο στόχο το τρίποντο για να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα και να βλέπει τη δύσκολη συνέχεια με άλλο “μάτι”.

Το ματς κρύβει πολλές “παγίδες”, αφού μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να είναι… αγνώριστό φέτος, κάνοντας ίσως τη χειρότερη πορεία του τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά είναι μία μεγάλη ομάδα που έχει ποιοτικούς παίκτες, η οποία ψάχνει ακόμα την αγωνιστική της “ταυτότητα” και κάποια στιγμή αναμένεται να βγάλει αντίδραση, ενώ ο Χρύσης Μιχαήλ δεν ξέρει ουσιαστικά ποιους ποδοσφαιριστές θα βρει απέναντι του, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού που ταλαιπώρησαν τους “γαλαζοκίτρινους” το προηγούμενο διάστημα.

Ανεξάρτητα από την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο αντίπαλος προπονητής, ο Κύπριος τεχνικός της Καρμιώτισσας προετοίμασε έτσι κι αλλιώς την ομάδα του τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά για μία μεγάλη μάχη, χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών παικτών, του τραυματία Παχίπη, του ανέτοιμου Χατζηβασίλη και του τιμωρημένου Πέρες.

Πιθανή ενδεκάδα:

Κυριακίδης, Χριστοφή, Μπαράνοφ, Μαλεκκίδης, Ευσταθίου, Ρέινολντς, Χρήστου, Ο. Σάσι, Ρομό, Ι. Σάσι, Μπαρκάν.

The post Να βάλει ΦΡΕΝΟ στον κατήφορο ο μοναδικός στόχος της Καρμιώτισσας – Η πιθανή ενδεκάδα του Μιχαήλ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top