ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Δρ. Καραγιάννης στο ΤhemaOnline: «Δεν θα παραιτηθώ για κανένα» - Η αυστηροποίηση των μέτρων βρίσκεται στο τραπέζι

 Δρ. Καραγιάννης στο  ΤhemaOnline: «Δεν θα παραιτηθώ για κανένα» - Η αυστηροποίηση των μέτρων βρίσκεται στο τραπέζι

 «Δεν θα παραιτηθώ για κανένα», δήλωσε ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης στο ThemaOnline, αναφερόμενος στις κακόβουλες ενέργειες σε βάρος του Καθηγητή Λεοντίου Κωστρίκη. Την ίδια ώρα μας ενημέρωσε για την επιδημιολογική εικόνα του νησιού για τις μέρες που πέρασαν και πως θα είναι μια ενδεχόμενη αυστηροποίηση  των μέτρων.

Toυ Κωνσταντίνου Νεοφύτου

Όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ο Δρ. Καραγιάννης, τις προηγούμενες μέρες ήταν περιορισμένα τόσο και τα PCR, όσο και τα rapid test , ωστόσο είχαμε πολλά θετικά από τα γρήγορα τεστ, πράγμα που συνεπάγεται με το ότι κάτι δεν πάει καλά: «Αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν πήγε καλά πριν τις γιορτές.» 

Οι επόμενες μέρες θα καθορίσουν τα μέτρα που θα επαναξιολογηθούν μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για αυστηροποίηση: «Αν υπάρξουν πιο αυστηρά μέτρα πιθανόν να πάμε στο μοντέλο που είχε η Λεμεσός και η Πάφος πριν ένα μήνα, δηλαδή απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 20:00, κλειστά κομμωτήρια, κουρεία και μεγάλα καταστήματα», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα κλήθηκε να σχολιάσει τo πλήθος κόσμου που επικρατούσε χθες (Κυριακή 27/12), στη Στασικράτους αναφέροντας πως: «Αν ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε σε κανονικότητα, τότε εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι».

Το γεγονός ότι ξεκίνησαν οι πρώτοι εμβολιασμοί δεν σημαίνει ότι πάμε για χαλαρώσεις: «Πρέπει να δούμε τα κρούσματα να πέφτουν κάτω από 100, πράγμα που φαίνεται δύσκολο. Πρέπει να συνεχίσουμε να ζούμε με τα μέτρα και για τους επόμενους μήνες, μέχρι να εμβολιαστεί ένα 70% του πληθυσμού.», δήλωσε 

Όσον αφορά τις εξαίρεσεις από τους εμβολιασμούς ο Δρ. Καραγιάννης είπε πως όσοι νόσησαν και αυτοί που νοσούν τώρα από τον ιό δεν χρειάζεται να κάνουν το εμβόλιο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top