ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντωνίου: «Δεν φοβόμαστε να πούμε ότι έχουμε απαιτήσεις – Η ΑΕΛ είναι πάντα πρωταγωνίστρια»

Αντωνίου: «Δεν φοβόμαστε να πούμε ότι έχουμε απαιτήσεις – Η ΑΕΛ είναι πάντα πρωταγωνίστρια»

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ολυμπιακό, για την εξ’ αναβολής αναμέτρησης της 14ης αγωνιστικής, ο Θεόδωρος Αντωνίου.

Οι τοποθετήσεις του:

«Δύσκολα μας έβαλε το τι συνέβη σήμερα. Λίγες ώρες πριν είχαμε αυτό το αναπάντεχο συμβάν, που πλέον δεν είναι αναπάντεχο, με τον κορωνοϊό. Στην αρχή ήμασταν νωθροί, αλλά κερδίσαμε το παιχνίδι. Στο τέλος οι παίκτες μας χαλάρωσαν. Δεν τους αδικώ. Ήταν μια νίκη και προχωράμε. Δεν θέλω να σχολιάσω ξεχωριστά για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Έχουμε πολλούς και καλούς παίκτες. Γίνεται μια σπουδαία δουλειά από τον προπονητικό τιμ αλλά και από όλο το σταφ στην ΑΕΛ. Είμαστε σοβαροί και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός θα ερχόταν εδώ και θα είχε τις ‘ντόπες’ από τους ανθρώπους του και για αυτό προετοιμάσαμε και εμείς τους δικούς μας κατάλληλα.».

Για τον τελικό προορισμό: «Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Όλοι θυμούνται τι είπαμε. Είμαστε μια ομάδα που δεν φοβάται κανένα αντίπαλο. Θα παλεύουμε είτε στο Τσίρειο είτε εκτός έδρας για τη νίκη και θα δούμε που θα μας βγάλει. Τα τελευταία χρόνια η ΑΕΛ είναι πάντα πρωταγωνίστρια. Δεν φοβόμαστε να πούμε ότι έχουμε απαιτήσεις. Η ΑΕΛ είναι η πιο σταθερή από όλες τις ομάδες μέχρι στιγμής. Στα περισσότερα από τα παιχνίδια έχουμε παίξει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο».

Για την ενίσχυση: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι στα μεταγραφικά. Γίνονται πολύ προσεκτικές κινήσεις και αν είναι να γίνει κάτι, θα είναι για το καλό της ομάδας».

 

 

The post Αντωνίου: «Δεν φοβόμαστε να πούμε ότι έχουμε απαιτήσεις – Η ΑΕΛ είναι πάντα πρωταγωνίστρια» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top