ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΤΣΕΠΟΒΙΤΣ-Δήλωση που… δείχνει Ομόνοια: «Ο Μπεργκ μου τηλεφώνησε – Πρέπει πρώτα να υπογράψω όμως…»

ΤΣΕΠΟΒΙΤΣ-Δήλωση που… δείχνει Ομόνοια: «Ο Μπεργκ μου τηλεφώνησε – Πρέπει πρώτα να υπογράψω όμως…»

Ο μεταγραφικός στόχος της Ομόνοιας για την επίθεση, Μάρκο Τσέποβιτς μίλησε στη σερβική sportklub.rs για το ενδιαφέρον του τριφυλλιού και ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να επιστρέψει στην Ασία για ποδόσφαιρο.

«Ευρώπη επιστρέφω, είμαι δικός σου ξανά», είπε αρχικά ο Σέρβος φορ δείχνοντας ότι δεν τον δελεάζουν τα χρήματα από την Κορέα ενώ στη συνέχεια επιβεβαίωσε τις επαφές με Ομόνοια αλλά και τον θαυμασμό του για τον Μπεργκ.

Τι είπε:

«Μέχρι να ολοκληρωθούν τα τυπικά, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είμαι, ωστόσο, ξεκάθαρος, δεν το σκέφτομαι να επιστρέψω στην Ασία και εν προκειμένω να πάω στο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας. Είναι ξεκάθαρο. Όπως είπα, τελείωσε με την Ασία. Τελεία. Όσο για τους αριθμούς που αναφέρατε για τα λεφτά του συμβολαίου, δεν τα βάζουμε κάτω, δεν είναι αυτό που ισχύει. Η Ομόνοια είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο, σπουδαία ομάδα με τους περισσότερους φιλάθλους και προπονητή τον Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος αγωνίστηκε 100 φορές με την Εθνική Νορβηγίας και έπαιξε για 4 σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας άνθρωπος, τον οποίο γνωρίζω καλά και δουλέψαμε μαζί στη Βιντεότον, έχοντας επιθετική επιρροή στο παιχνίδι, το οποίο φυσικά και μου ταιριάζει. Είναι ένας προπονητής που ξέρει πώς να προσεγγίσει έναν ποδοσφαιριστή και στα καλά και στα άσχημα και τον εμψυχώνει και τον βοηθάει μέσω της συζήτησης. Ο Χένινγκ είναι ένας από τους τρεις ποδοσφαιράνθρωπους που με επηρέασαν πάρα πολύ. Οι άλλοι είναι οι Σάλε Στανόγεβιτς και Σίνισα Μιχαήλοβιτς».

Για Μπεργκ: «Ο Χένινγκ Μπεργκ μου τηλεφώνησε, ενώ μίλησα και με κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος της Ομόνοιας. Όλα θα τελειώσουν σε 1-2 μέρες. Η Ομόνοια παίζει με την ΑΕΚ, μετά δύο φορές με τον Απόλλωνα, αλλά και με την ΑΕΛ. Όταν είναι δύσκολο, ο προπονητής Μπεργκ δεν έχω αμφιβολία ότι θα κάνει τα πάντα από πλευράς τακτικής για να κερδίσει τους συναδέλφους του. Η Ομόνοια διαθέτει ποιοτικό ρόστερ. Πρέπει πρώτα να υπογράψω το συμβόλαιό μου για να μπορέσω να πω περισσότερα».

The post ΤΣΕΠΟΒΙΤΣ-Δήλωση που… δείχνει Ομόνοια: «Ο Μπεργκ μου τηλεφώνησε – Πρέπει πρώτα να υπογράψω όμως…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top