ΔΙΕΘΝΗ

Εντυπωσιακό βίντεο: Πώς υποδέχτηκε το Λονδίνο το 2021 - Υπερθέαμα σε καθεστώς αυστηρού lockdown

Εντυπωσιακό βίντεο: Πώς υποδέχτηκε το Λονδίνο το 2021 - Υπερθέαμα σε καθεστώς αυστηρού lockdown

Μία φαντασμαγορική έκπληξη περίμενε τους Λονδρέζους κατά την αλλαγή του χρόνου, αφού ο νυχτερινός ουρανός φωτίστηκε με πυροτεχνήματα σε εκπληκτικούς συνδυασμούς και χορογραφία, προσφέροντας ένα θέαμα άνευ προηγουμένου.


Στο Λονδίνο, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Πάτι Σμιθ έδωσε συναυλία με livestream στην μνήμη των μελών του προσωπικού του Εθνικού Συστήματος Υγείας που έχασαν την ζωή τους λόγω κορωνοϊού, ενώ χιλιάδες Βρετανοί παρακολούθησαν από τις τηλεοράσεις τους ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων.


Μεταξύ των εικόνων που παρουσιάστηκαν στα πυροτεχνήματα ήταν και το λογότυπο του NHS, του εθνικού συστήματος της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ ακούστηκε και η φωνή ενός παιδιού να λέει «ευχαριστώ ήρωες του NHS».

Προβλήθηκε επίσης μια εικόνα ενός από τους ήρωες του 2020, του καπετάνιου Sir Tom Moore, ο οποίος συγκέντρωσε 33 εκατομμύρια λίρες περπατώντας στον πίσω κήπο του. Υπήρχε επίσης ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο με μια από τις ιδιαιτερότητες του περασμένου έτους, δηλαδή της εργασίας από το σπίτι με ένα σύμβολο σίγασης που συνοδεύτηκε από μια φωνή που έλεγε «Είστε σε σίγαση».

Καθώς τα χρωματιστά φώτα έλαμπαν σε διάφορα σημεία του Τάμεση, οδηγώντας σε περισσότερα πυροτεχνήματα πάνω από το Στάδιο Wembley αναφορά έγινε επίσης και στο κίνημα Black Lives Matter, ενώ ακούστηκε και η εμβληματική φωνή του Sir David Attenborough για όλους τους ανθρώπους να εργαστούν το 2021 για να βοηθήσουν τον «εύθραυστο πλανήτη μας».

Δείτε το βίντεο:


Οι δρόμοι στο κεντρικό Λονδίνο ήταν κυρίως άδειοι χθες το βράδυ, με συνήθως πολυσύχναστες περιοχές στην βρετανική πρωτεύουσα απόκοσμα ήσυχες. Μπαρ και παμπ που τα τελευταία χρόνια θα ήταν γεμάτα με ανθρώπους που τραγουδούσαν ήταν άδεια και σιωπηλά σε όλη τη χώρα.

Η παρουσία των αστυνομικών ήταν έντονη σε κεντρικούς και μη δρόμους προκειμένου να καταλογίσουν πρόστιμα στους παραβάτες των μέτρων περιορισμού, αφού η βρετανική πρωτεύουσα βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες στο ύψιστο επίπεδο επιφυλακής.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top