ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπελάδες για Λαΐφη – Ήρθε Κύπρο χωρίς άδεια από την Σταντάρ και εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό

Μπελάδες για Λαΐφη – Ήρθε Κύπρο χωρίς άδεια από την Σταντάρ και εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, όπως ανακοίνωσε σήμερα (04/01) ο Γενικός Διευθυντής της Σταντάρ Λιέγης, Alexandre Grosjean, ο οποίος τόνισε ότι ο Κύπριος διεθνής στόπερ ταξίδεψε στην Κύπρο χωρίς άδεια και ετοιμαζόταν να επιστρέψει στο Βέλγιο.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Η ομάδα μας συνέχισε την προετοιμασία της με πρωινή προπόνηση. Όλοι ήταν παρόντες, εκτός από τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, ο οποίος ταξίδεψε στην Κύπρο χωρίς άδεια από το σύλλογο, προκειμένου να φέρει μαζί του την έγκυο σύζυγο του. Πριν όμως αναχωρήσουν για το Βέλγιο, βρέθηκαν και οι δύο θετικοί στον κορωνοϊό και σύμφωνα με τους νόμους στην Κύπρο, θα πρέπει ο Λαΐφης να παραμείνει σε καραντίνα για δύο εβδομάδες. Δημιουργεί πρόβλημα στον σύλλογο, αλλά θα το διευθετήσουμε εσωτερικά το θέμα».

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα.

The post Μπελάδες για Λαΐφη – Ήρθε Κύπρο χωρίς άδεια από την Σταντάρ και εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top