ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανέτοιμη για νέα εντός έδρας νίκη η ΑΕΛ πριν τη μεγάλη μάχη με Ομόνοια – Στη Λεμεσό για ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ η ΑΕΚ

Πανέτοιμη για νέα εντός έδρας νίκη η ΑΕΛ πριν τη μεγάλη μάχη με Ομόνοια – Στη Λεμεσό για ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ η ΑΕΚ

Ένα αμφίρροπο ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (06/01, 20:00) στο Τσίρειο, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΛ θα κοντραριστεί με την ΑΕΚ, σε ένα ντέρμπι “έξι βαθμών”, με τη νίκη να είναι το μοναδικό ζητούμενο και για τις δύο ομάδες, οι οποίες έχουν ήδη συναντηθεί δύο φορές φέτος στην “Αρένα”, μία στον Α΄ γύρο του πρωταθλήματος όπου επικράτησαν οι “κιτρινοπράσινοι” και μία στον νοκ-άουτ αγώνα κυπέλλου για τη φάση των “16”, όπου κέρδισε και προκρίθηκε στους “8” η Λεμεσιανή ομάδα.

Οι “γαλαζοκίτρινοι” προέρχονται από τη δύσκολη εκτός έδρας νίκη επί της Καρμιώτισσας και γνωρίζουν πολύ καλά ότι σε αυτό το ματς θα πρέπει να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα για να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο, το οποίο θα τους στείλει ξανά στην κορυφή, αν ο Απόλλωνας δεν κερδίσει την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ γνωρίζει πολύ καλά την ΑΕΚ και τον Αυγουστή και έχει προετοιμάσει όσο καλύτερα μπορούσε την ομάδα του στις τρεις ημέρες που είχε στη διάθεση του μετά το ματς με την Καρμιώτισσα και θεωρείται δεδομένο ότι θα προβεί σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, η οποία όμως αποτελεί ερωτηματικό, μιας και ακολουθεί το ερχόμενο Σάββατο (09/01) το σούπερ ντέρμπι με την Ομόνοια και επιβάλλεται να γίνουν στοχευμένες κινήσεις για να μη χάσει η ομάδα του τη φρεσκάδα και την ενέργεια της από την κούραση των συνεχόμενων αγώνων.

Ο Κυπροβόσνιος κόουτς ανακοίνωσε αποστολή με 20 παίκτες, τους Βοζίνια, Κεραυνό, Πρόσεκ, Ράσο, Τεϊσέιρα, Κέρκεζ, Δ. Αβραάμ, Μαέ, Α.  Αβραάμ, Αντωνίου, Ντανίλο, Αντάμοβιτς, Παπαφώτη, Ριέρα, Τόρες, Μπάμπιτς, Μαϊντεβατς, Ζντραβκόφσκι, Γκαζαριάν, Κυριάκου, Σάντος.

Στην αντίπερα όχθη, γύρισαν άμεσα σελίδα μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από την Ομόνοια και έστρεψαν την προσοχή τους αποκλειστικά στο ματς με την ΑΕΛ, όπου θέλουν να βγάλουν αντίδραση και να δώσουν απαντήσεις σε αυτούς που δεν πιστεύουν ότι έχουν το “μέταλλο” για να μπουν “σφήνα” στους διεκδικητές του τίτλου.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έκανε “φροντιστήριο” στους παίκτες του για τα λάθη που έγιναν στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του στο ματς με την Ομόνοια, προκειμένου να μην επαναληφθούν και απέναντι στην ΑΕΛ, ενώ ζήτησε μεγαλύτερη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα στα τελειώματα των φάσεων, αφού όσο καλός κι αν είναι ο αντίπαλος τερματοφύλακας, πάντα υπάρχουν τρόποι για να τον νικήσεις.

Ο Κύπριος τεχνικός γνωρίζει απ΄ έξω κι ανακατωτά την ΑΕΛ και τον Ντούσαν Κέρκεζ και θα επιδιώξει να πάρει τη ρεβάνς στις μεταξύ τους “μονομαχίες” στην “σκακιέρα των πάγκων”, για να πάρει η ομάδα του ένα μεγάλο τρίποντο που θα της δώσει άλλο αέρα και δυναμική ενόψει της συνέχειας.

Αναμένεται κι αυτός να προβεί σε στοχευμένο ροτέισιον για να μπορέσει η ομάδα του να ανταπεξέλθει στα συνεχόμενα ματς, αφού την ερχόμενη Κυριακή (10/01) η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στην “Αρένα” την ουραγό ΕΝΠ και μπορεί το παιχνίδι στη θεωρία να φαίνεται εύκολο, αλλά στην πράξη θα πρέπει να ιδρώσουν οι “κιτρινοπράσινοι” για να κερδίσουν μία ομάδα που μετά το διπλό επί του ΑΠΟΕΛ, δείχνει πως θα “πουλήσει ακριβά το τομάρι της” για να παραμείνει στην κατηγορία.

Να σημειωθεί ότι δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Ιβάν Τρισκόφσκι λόγω τραυματισμού, όπως αποκάλυψε στη σημερινή συνέντευξή Τύπου ο Σωφρόνης Αυγουστη…

Τετάρτη, 06.01.2021 / 20:00
ΑΕΛ – ΑΕΚ
Στάδιο: ΤΣΙΡΕΙΟ
Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
4ος Διαιτητής: Αναστασίου Ιωάννης
VAR: Νικολάου Γιώργος
AVAR: Τζιωρτζής Ομηρος
Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος

The post Πανέτοιμη για νέα εντός έδρας νίκη η ΑΕΛ πριν τη μεγάλη μάχη με Ομόνοια – Στη Λεμεσό για ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ η ΑΕΚ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top