ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να βγάλει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ η Ανόρθωση μετά το ΣΟΚ του Τσιρείου – Με ανεβασμένη ψυχολογία για ΚΕΡΔΟΣ ο Εθνικός

Να βγάλει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ η Ανόρθωση μετά το ΣΟΚ του Τσιρείου – Με ανεβασμένη ψυχολογία για ΚΕΡΔΟΣ ο Εθνικός

Τον Εθνικό Άχνας θα υποδεχθεί η Ανόρθωση στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” το απόγευμα της Τετάρτης (06/01, 16:00), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Μετά το… σοκ του Τσιρείου, όπου η “Κυρία” ηττήθηκε από τον Απόλλωνα με 3-2, έχοντας προηγηθεί με 0-2 στο Α΄ ημίχρονο, ο Τιμούρ Κετσπαγια επιχείρησε προσπάθεια άμεσης ανασύνταξης και ανόρθωσης του ηθικού των παικτών του ενόψει του αγώνα με τους Αχνιώτες, όπου η νίκη είναι μονόδρομος, για να μη χαθεί και άλλο έδαφος στη βαθμολογία.

Η ομάδα της Αμμοχώστου είναι βέβαια το φαβορί για τη νίκη, αλλά θα πρέπει να το επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε έναν Εθνικό που από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας ο Ηλίας Χαραλάμπους, εμφανίζεται αλλαγμένος προς το καλύτερο και θα πάει στο “Παπαδόπουλος” όχι για… “τουρισμό”, αλλά για το βαθμολογικό κέρδος.

Σημειώνουμε ότι ο Γεωργιανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους λόγω κίτρινων καρτών, Χουσμπάουερ και Κωστάκη Αρτυματά, αφού πήρε την απόφαση να εκτίσουν την ποινή τους σε αυτό το ματς. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Τορνίκε Οκριασβίλι, ο οποίος ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις και θα ακολουθήσει για τις επόμενες μέρες ειδικό πρόγραμμα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 21 ποδοσφαιριστές, οι Λόρια, Τζουρ, Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Π. Αρτυματάς, Κορρέια, Πηλέας, Αμπαρτζουμιάν, Βργκοτς, Σελίν, Κορέα, Νταουσβίλι, Μίχα, Μαργκάσα, Χρυσοστόμου, Μανιάς, Παρούτης, Καλτσάς, Κβιλιτάια, Χριστοφή και Ελουντού.

Αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού ακολουθεί το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Δευτέρα (11/01) και ορισμένοι παίκτες πρέπει να πάρουν ανάσες…

Στην ομάδα της Άχνας, δεν τρέφουν αυταπάτες, ξέρουν ότι είναι πολύ δύσκολο το έργο τους κόντρα στην Ανόρθωση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και χαμένοι από χέρι. Τουναντίον, έχουν τις πιθανότητες τους για το βαθμολογικό κέρδος και είναι αποφασισμένοι να τις κυνηγήσουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Η νίκη επί της Πάφου ανέβασε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των παικτών, οι οποίοι στα τελευταία παιχνίδια ανέβασαν την απόδοση τους και έστειλαν αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της συνέχειας.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους πέρασε από “κόσκινο” την Ανόρθωση πριν κατασταλάξει στο αγωνιστικό του πλάνο, όμως επειδή το ερχόμενο Σάββατο (09/01) ο Εθνικός θα δώσει μία ακόμα δύσκολη μάχη, αυτή τη φορά στο Δασάκι κόντρα στον Απόλλωνα, αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς απέναντι στην Πάφο, για να μπορέσει να είναι και σε αυτά τα δύο παιχνίδια ανταγωνιστικός, ευελπιστώντας σε… διάψευση των προγνωστικών!

Τετάρτη, 06.01.2021 / 16:00
ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας
Γήπεδο: ΑΝΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
4ος Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος
Παρατηρητής: Αργυρού Μιχάλης

The post Να βγάλει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ η Ανόρθωση μετά το ΣΟΚ του Τσιρείου – Με ανεβασμένη ψυχολογία για ΚΕΡΔΟΣ ο Εθνικός appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top