ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δήλωση «βόμβα» από υποψήφιο πρόεδρο της Μπαρτσελόνα: «Ο Μέσι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει…»

Δήλωση «βόμβα» από υποψήφιο πρόεδρο της Μπαρτσελόνα: «Ο Μέσι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει…»

Ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της Μπαρτσελόνα, Αγκούστι Μπενέντιτο, εξέφρασε την άποψή του για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στους «μπλαουγκράνα», τονίζοντας πως η παραμονή του Αργεντινού αστέρα στη Βαρκελώνη τη νέα σεζόν δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Ο Λιονέλ Μέσι, όπως φάνηκε κι από την πρόσφατη συνέντευξή του που παραχώρησε στο «La Sexta», δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα στο μυαλό του αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Μπαρτσελόνα.

Οι εκλογές της 24ης Ιανουαρίου στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, θα καθορίσουν εν πολλοίς το μέλλον του 33χρονου Αργεντινού στη Βαρκελώνη. Πάντως ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της ομάδα της Καταλονίας, Αγκούστι Μπενέντιτο, μιλώντας στο ESPN, δεν έκρυψε τον φόβο του πως το καλοκαίρι ο «Λίο» αναμένεται να πει «αντίο» στην ομάδα.

«Η διατήρηση του Λιονέλ Μέσι και μετά το καλοκαίρι θα ήταν φανταστικό νέο για την ομάδα. Παρόλα αυτά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για το αν μπορεί αυτό να γίνει πραγματικότητα. Δεδομένης της αγωνιστικής κατάστασης του συλλόγου νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό να μείνει. Πρέπει όμως να κατανοήσει πως τα επόμενα δύο χρόνια δεν θα είναι εύκολα εδώ. Βρίσκεται στον σύλλογο 20 χρόνια, είναι οπαδός αυτής της ομάδας.

Μας έχει δώσει τόσα πολλά όπως και ο σύλλογος επίσης σε εκείνον. Πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να τον διατηρήσουμε. Θα ήθελα να πει στη συνέντευξη πως θα μείνει όμως δεν το είπε. Δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος. Θυμηθείτε πως τον περασμένο Αύγουστο ήθελε να αποχωρήσει. Τώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλει. Το πιθανότερο σενάριο είναι να μας αφήνει το καλοκαίρι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Δήλωση «βόμβα» από υποψήφιο πρόεδρο της Μπαρτσελόνα: «Ο Μέσι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top