ΚΥΠΡΟΣ: «Γράψε- σβήσε» στο Προεδρικό για το Lockdown – Δεν αποκλείονται ανατροπές – Αποφασίζει για διάγγελμα ο Αναστασιάδης

ΚΥΠΡΟΣ: «Γράψε- σβήσε» στο Προεδρικό για το Lockdown – Δεν αποκλείονται ανατροπές – Αποφασίζει για διάγγελμα  ο Αναστασιάδης

Ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου που θα συνεδριάσει στις 11:30 θα τεθεί η νέα δέσμη μέτρων η οποία αναμένεται να βάλει ξανά την Κύπρο σε καραντίνα.

Τελευταίες πληροφορίες από καλά ενημερωμένη πηγή αναφέρουν ότι γίνονται σκέψεις και ενδεχομένως να υπάρξουν και ανατροπές στα όσα έχουν διαρρεύσει αναφορικά με το ολικό Lockdown.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ένα από τα λίγα που έχουν κλειδώσει είναι η επιστροφή του 8998 και η αποστολή δύο μηνυμάτων για μετακινήσεις.

Πολλά αναμένεται να κριθούν κυριολεκτικά την υστάση ενώ δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ξεκάθαρη εικόνα για το αν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα μιλήσει (σαν πατέρας και σαν παππούς) στον κυπριακό λαό.

Η απόφασή του θα ανακοινωθεί μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου, ωστόσο φαίνεται πως συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, αφού ο Νίκος Αναστασιάδης θέλει να απευθυνθεί στους συμπατριώτες του για να κατευνάσει την οργή μερίδας πολιτών από τα συνεχόμενα μέτρα και την κούραση που έχει επέλθει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE