ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ΑΠΟΕΛ με «Πούρσα» αλλάζει και… γουστάρει!

Ο ΑΠΟΕΛ με «Πούρσα» αλλάζει και… γουστάρει!

Επιτέλους νίκη! Στο ντεμπούτο του Σάββα Πουρσαϊτίδη ο ΑΠΟΕΛ, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, επέστρεψε στις επιτυχίες μετά τις τέσσερεις σερί ήττες, δείχνει να αλλάζει, αλλά το κυριότερο, είναι ότι απολαμβάνει ξανά το να βρίσκεται στο γήπεδο.

Εννοείται, πως δεν άλλαξαν όλα, πως πολλές αδυναμίες ήταν «χτυπητές» και οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν αρκετή δουλειά ακόμα για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Έγιναν αρκετά λάθη από τους παίκτες του που φυσικά δεν πρέπει να γίνονται και μπορούσε να βρεθεί πίσω στο σκορ  αλλά, δεν είχε την εικόνα των προηγούμενων παιχνιδιών. Κακά τα ψέματα, όμως, αν δεν έπαιρνε το προβάδισμα, ίσως τα πράγματα να ήταν εντελώς διαφορετικά.

Παρόλα αυτά, με τον Ελλαδίτη στον πάγκο «μύρισε» ξανά ομάδα. Έπαιξε ορθολογικά, με την μπάλα κάτω και όχι με τις μακρινές μπαλιές. Οι επιθέσεις του ΑΠΟΕΛ γίνοντας κυρίως από τα άκρα, με τους μπακ, Αποστολάκη και Γουίλερ να ανεβαίνουν συχνά – πυκνά, και τους εξτρέμ, να πατούν περιοχή.

Η… κλάση του Εφραίμ έβαλε μπροστά την ομάδα του 44χρονου κόουτς και το «ξεκλείδωμα» του Μπεν Σαχάρ, έδωσε τη νίκη μετά από μεγάλο διάστημα. Υπήρξε μια βελτίωση και το τρίποντο ήταν αυτό που χρειαζόταν η ομάδα του Ελλαδίτη. Διότι η ψυχολογία των παικτών του ΑΠΟΕΛ δεν ήταν καθόλου καλή. Η αμφισβήτηση όλο και μεγάλωνε προς την ομάδα και με αυτή τη νίκη μπορούν να… πάρουν τα πάνω τους.

Η ουσία, εκτός των άλλων θετικών -χωρίς βέβαια να σβήνονται τα αρνητικά- για τον ΑΠΟΕΛ, είναι πως χαίρεται να αγωνίζεται. Βγάζει πάθος και δείχνουν οι ποδοσφαιριστές, ότι θέλουν να «απαντήσουν», μετά το πολύ κακό ξεκίνημα της χρονιάς.

Χρειάζεται ακόμα χρόνος για τους γαλαζοκίτρινους, αφού ήταν μόλις το πρώτο παιχνίδι και δεν έγιναν ξαφνικά όλα «ρόδινα», αλλά, φάνηκε η βελτίωση. Για να γίνουν ξανά «όλα καλά» και να είναι χαρούμενοι άπαντες στον «Αρχάγγελο», πρέπει να… διανύσουν πολλά χιλιόμετρα.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του και τους «κέρδισε» και αφού ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ, μπορεί να αλλάξει άρδην την εικόνα των γαλαζοκιτρίνων. Πάντως, το ξεκίνημα του ήταν ιδανικό και έχει όλα τα… φόντα να πετύχει.

The post Ο ΑΠΟΕΛ με «Πούρσα» αλλάζει και… γουστάρει! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top