ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντι Μάρτζιο: «Φαβορί η Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ράμος και όχι η Σίτι»

Ντι Μάρτζιο: «Φαβορί η Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ράμος και όχι η Σίτι»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Σέρχιο Ράμος, σε περίπτωση που ο Ισπανός στόπερ δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους «μερένγκες» και το καλοκαίρι αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Οσο ο Σέρχιο Ράμος δεν ανανεώνει με την Ρεάλ, τόσο περισσότερο θα φουντώνουν τα σενάρια περί αποχώρησής του από το «Μπερναμπέου» το καλοκαίρι. Παρ’ όλο που θα κλείσει μόλις 35 χρόνια ζωής τον Μάρτιο, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2010 έχει προτάσεις για να αποχωρήσει από τους «μερένγκες» και να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο.

Ο ίδιος μάλιστα φρόντισε να ξεκαθαρίσει σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ πως είναι διατεθειμένος να ακούσει προσφορές άλλων συλλόγων.

Ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο επιβεβαίωσε πως υπάρχει απόσταση στην ανανέωση του Ράμος με την Ρεάλ κι αυτό διότι ο Ισπανός στόπερ, επιμένει σε διετή ανανέωση, αλλά η διοίκηση επιθυμεί να συνεχίσουν μαζί για έναν και μόνο χρόνο επιπλέον.

Μάλιστα, τονίζει πως μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ράμος είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι», όπως αναφέρει είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί, κερδίζοντας την μάχη από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κι αυτή καραδοκεί για τον κάνει δικό της.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του αρχηγού των Μαδριλένων κι αν τελικά τα σενάρια περί αποχώρησής του επιβεβαιωθούν…

gazzetta.gr

The post Ντι Μάρτζιο: «Φαβορί η Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ράμος και όχι η Σίτι» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top