Πήρε το χαρτί ελευθέρας του και έρχεται Κύπρο να υπογράψει – Η ανακοίνωση

Πήρε το χαρτί ελευθέρας του και έρχεται Κύπρο να υπογράψει – Η ανακοίνωση

Η δεύτερη θητεία του Αζέρ Μπουσουλάτζιτς στον Ατρόμητο, ολοκληρώθηκε την Τρίτη, με τον ποδοσφαιριστή πλέον να είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση.

Ελεύθερος έμεινε από τον Ατρόμητο ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς. Ο Βόσνιος χαφ, αναμένεται την Τετάρτη να βρεθεί στη Κύπρο ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Ανόρθωση, με τον έμπειρο χαφ να λύνει την Τρίτη το συμβόλαιο του με τον Ατρόμητο το οποίο ολοκληρωνόταν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Azer Busuladzic.

Σε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας συμφώνησε για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας θα θέλαμε να του ευχηθούμε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Πήρε το χαρτί ελευθέρας του και έρχεται Κύπρο να υπογράψει – Η ανακοίνωση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE