ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ψάχνει νεκρό η ζωντανό το γιο της στην Κύπρο – Της είπαν ότι είναι σε καραντίνα – Πιστεύει ότι πέθανε – Κραυγή απόγνωσης

Ψάχνει νεκρό η ζωντανό το γιο της στην Κύπρο – Της είπαν ότι είναι σε καραντίνα – Πιστεύει ότι πέθανε – Κραυγή απόγνωσης

Κραυγή απόγνωσης από την Hajjah Afaf, μητέρα ενός νεαρού άντρα που έκανε το ταξίδι με βάρκα του «θανάτου» από τις χαρακτηρίζουν από το Λίβανο με προορισμό την Κύπρο.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Κρατώντας συνεχώς τη φωτογραφία του στα χέρια, ψάχνει απαντήσεις για το παιδί της, το μοναδικό αγόρι της οικογένειας, καθώς έχει άλλες 7 κόρες, που πριν μερικούς μήνες μπήκε σε βάρκα με προορισμό το νησί μας και ένα καλύτερο αύριο.

«Ήθελε να πάει στην Κύπρο, για να δουλέψει και να μας στείλει λεφτά. Να στείλει χρήματα στον πατέρα του για να αγοράσει ένα ταξί. Μου είπε ‘μαμά θα σου στείλω και λεφτά για τα φάρμακά σου» αναφέρει κλαίγοντας η μητέρα του Mohamed Khaldun.

Συνεχίζει λέγοντας στην Egypt Today: «Ο γιος μου ήταν άνεργος για τρία χρόνια. Σας παρακαλώ θέλω να μάθω τι απέγινε. Τον θέλω ζωντανό αλλά αν είναι νεκρός θέλω το σώμα του για να το θάψω» απευθύνοντας δραματική έκκληση στις Αρχές για να συνεχιστούν οι έρευνες.

Όταν άργησαν να μάθουν νέα του, επικοινώνησαν με κάποιο «σύνδεσμο» ο οποίος ανέφερε στην οικογένεια ότι ο Mohamed έφθασε στην Κύπρο και βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού και δεν έχει μαζί το τηλέφωνό του.

Θέλοντας μάλιστα να ξεγελάσει την οικογένεια ο λεγόμενος «σύνδεσμος» απέστειλε φωτογραφίες από τον δήθεν τόπο διαμονής του νεαρού, ωστόσο τα οικεία του πρόσωπα «έζωναν» οι αμφιβολίες και τελικά ενημερώθηκαν ότι η βάρκα δεν έφτασε ποτέ στην Κύπρο.

«Μέχρι τώρα, το κράτος δεν ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με τις πρεσβείες άλλων χωρών για να αναζητήσει τους αγνοούμενους» δηλώνει η μητέρα του που ελπίζει μόνο στο θεό πλέον.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top