Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με πιλότο που άφησε εκτός πτήσης 23χρονη: «Φοράς προκλητικά ρούχα, δεν θα ανέβεις στο αεροπλάνο»

Σάλος με πιλότο που άφησε εκτός πτήσης 23χρονη: «Φοράς προκλητικά ρούχα, δεν θα ανέβεις στο αεροπλάνο»

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μια νεαρή γυναίκα που σκόπευε να επιβιβαστεί σε πτήση της Virgin Australia. Ο πιλότος έκρινε ότι τα ρούχα της ήταν προκλητικά και ότι «έδειχνε πολύ δέρμα» με αποτέλεσμα να της απαγορευτεί η επιβίβαση.

Η 23χρονη Κάθριν Μπάμπτον υποστηρίζει ότι την πλησίασε εργαζόμενη της αεροπορικής στο αεροδρόμιο της Αδελαΐδα στην Αυστραλία την Πέμπτη το πρωί την ώρα που περίμενε να μπει στο αεροπλάνο. Η γυναίκα της είπε ότι δεν θα έπρεπε να της επιτραπεί η επιβίβαση στην πτήση VA1447 διότι το ρούχο της ήταν πολύ αποκαλυπτικό.

«Μου είπε μπροστά σε όλους ότι ο πιλότος αρνείται να ανέβω στο αεροπλάνο εξαιτίας των ρούχων που φορούσα», είπε η 23χρονη στο News.com.au.

Η υπάλληλος της αεροπορικής είπε τότε στη νεαρή γυναίκα που φορούσε ένα μπλουζάκι με την πλάτη έξω, ένα ψηλόμεσο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια – αν υπήρχε κάποια άλλη μπλούζα που θα μπορούσε να φορέσει, υποστηρίζει η Μπάμπτον.

Η φοιτήτρια εξήγησε ότι είχε ένα μπουφάν, το οποίο τη συμβούλεψαν να το φορέσει προτού μπει στο αεροσκάφος.

Η ίδια δηλώνει σοκαρισμένη και μπερδεμένη από το περιστατικό καθώς δεν θεωρούσε ακατάλληλη την εμφάνισή της. «Ήταν τόσο ντροπιαστικό και εξευτελιστικό», είπε.

«Όλοι οι άλλοι που περίμεναν να επιβιβαστούν ήταν εκεί και έβλεπαν… και μπορούσε να τους δεις να έχουν καρφώσει το βλέμμα με τα στόματά τους ανοιχτά».

Η 23χρονη ζήτησε εξηγήσεις για τη συμπεριφορά και της απάντησαν πως στον πιλότο δεν αρέσουν οι άνθρωποι που «δείχνουν πολύ δέρμα».

Η φοιτήτρια ζητά τώρα μια συγγνώμη από την αεροπορική. Η Daily Mail Australia αναφέρει πως την πλησίασαν και της μίλησαν διότι το προσωπικό της Virginέκρινε ότι το μπλουζάκι της που «έμοιαζε με μπικίνι» ήταν ακατάλληλο για το ταξίδι.

Στην ιστοσελίδα της Virgin Australia επισημαίνεται πως μπορεί να απαγορευτεί το ταξίδι σε κάποιους που κρίνεται ότι δεν είναι επαρκώς ντυμένοι.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Βροχή» οι εκποιήσεις τον Οκτώβριο – Στο «σφυρί» 713 ακίνητα αξίας 75 εκατ. ευρώ – Ανάμεσά τους εστιατόριο και μηχανοστάσιο

Αλλάζει καθοριστικά ο τρόπος παράδοσης πακέτων από σήμερα - Οι τέσσερις επιλογές που προσφέρονται - Έρχεται και σύστημα για παράπονα

Βροχερό σκηνικό με καταιγίδες και χαλάζι - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση -Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Οδηγοί ταξί: Απαντούν στον Υπ. Μεταφορών για τον λόγο που προχώρησαν σε απεργία - «Ήρθε να το λύσει σε έξι ώρες… είναι κοροϊδία»

Βρετανός ΥΠΕΞ: «Θέλουμε λύση στο Κυπριακό σύμφωνη με το πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών»

Οικιακή βοηθός ξάφρισε το σπίτι στο οποίο εργαζόταν και έγινε... καπνός



Θέλουν αυτόματη αποδέσμευση θέσεων Προαγωγής στο Δημόσιο οι Βουλευτές – Επαναφέρουν στο προσκήνιο πρόταση νόμου

Θέλουν αυτόματη αποδέσμευση θέσεων Προαγωγής στο Δημόσιο οι Βουλευτές – Επαναφέρουν στο προσκήνιο πρόταση νόμου

Μετά την απόσυρση από την παρούσα Κυβέρνηση του κυβερνητικού νομοσχεδίου που ετοίμασε η προηγούμενη Κυβέρνηση και κατέθεσε στη Βουλή για κατάργηση του Νόμου που απαγορεύει την πλήρωση θέσεων στο Δημόσιο χωρίς την προηγούμενη έγκριση της Επιτροπής Οικονομικών, Βουλευτές επαναφέρουν στο προσκήνιο πρόταση νόμου με την οποία επιδιώκεται η αυτόματη αποδέσμευση και πλήρωση θέσεων Προαγωγής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top