ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κετσπάγια για το νέο συμβόλαιο: «Ακόμα αξιολογείται η δουλειά μου, περνάει από το μικροσκόπιο»

Κετσπάγια για το νέο συμβόλαιο: «Ακόμα αξιολογείται η δουλειά μου, περνάει από το μικροσκόπιο»

Όλα όσα είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια, προπονητής της Ανόρθωσης, μετά το τέλος της αναμέτρησης ενάντια στη Νέα Σαλαμίνα για την 20η αγωνιστική.

Οι τοποθετήσεις του: 

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, κερδίσαμε ένα ντέρμπι που πάντα έχει ενδιαφέρον. Είναι καλό που δεν δεχτήκαμε γκολ για δεύτερη συνεχόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες, βλέπουμε μπροστά. Έχουμε ένα ντέρμπι ανεξαρτήτως της κατάστασης του ΑΠΟΕΛ. Συγχαρητήρια στη Σαλαμίνα, έφτιαξαν καλή ομάδα».

Για το ότι το η ομάδα του δεν δέχεται γκολ στα τελευταία παιχνίδια: «Ήρθαν κάποιοι παίκτες και παίζουμε καλά τώρα στην άμυνα. Αυτό που έχει σημασία είναι να παίρνεις βαθμούς. Είχαμε παιχνίδια που ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν κερδίσαμε. Ό,τι παίρνεις είναι κέρδος. Δεν έχω κανένα παράπονο, συγχαρητήρια για τους παίκτες».

Για την αλλαγή συστήματος: «Είμαι ευχαριστημένος, γι’ αυτό συνεχίζουμε. Παίρνουμε αποτελέσματα και αυτό μετράει, μια χαρά ταιριάζει».

Για τα μεταγραφικά: «Πολλά ακούγονται, δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Έχουμε μέρες, θα δούμε. Αν βρούμε κάτι καλύτερο από αυτούς που έχουμε, μπορεί».

Για το συμβόλαιο του: «Αξιολογείται η δουλειά μου. Ακόμα δεν την έχουν αξιολογήσει. Δεν το λέω με παράπονο. Υπάρχει μια ομάδα που την αξιολογεί. Φαίνεται ότι ακόμα περνάει από το μικροσκόπιο».

The post Κετσπάγια για το νέο συμβόλαιο: «Ακόμα αξιολογείται η δουλειά μου, περνάει από το μικροσκόπιο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top