ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπεσε η υπόθεση αστέγων με 93 κατηγορίες – «Ντρέπομαι για την Εισαγγελία και τη Δημοκρατία σας»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπεσε η υπόθεση αστέγων με 93 κατηγορίες – «Ντρέπομαι για την Εισαγγελία και τη Δημοκρατία σας»

Ένα χρόνο μετά από την παραπομπή στο Κακουργιοδικείο της πολύκροτης υπόθεση αστέγων στη Λεμεσό, η υπόθεση «έπεσε» σήμερα Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021.

Συγκεκριμένα, οι τρείς κατηγορούμενοι, ο 47χρονος πρόεδρος κινήματος για αστέγους, ο 58χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου και ο 67χρονος υπάλληλος του, παρουσιάστηκαν ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού, ενώ στον εξωτερικό χώρο του Δικαστηρίου βρισκόταν ομάδα στήριξης των πρώην κατηγορούμενων.

Στην ολιγόλεπτη διαδικασία, η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής ανάφερε ότι η υπόθεση αναστέλλεται λόγω μη εντοπισμού μαρτύρων, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, από συνολικά 17 μάρτυρες που κλήθηκαν, κατέστη δυνατό να εντοπιστούν λιγότεροι από τους μισούς, οι οποίοι δεν ήθελαν να καταθέσουν, ενώ να σημειώσουμε ότι πρόκειται για άστεγους έτσι ο εντοπισμός τους είναι σχεδόν αδύνατος.

Στην αίθουσα δεν παρέλειψαν να σημειωθούν και μικροεντάσεις, αφού όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μετά την ανακοίνωση του Δικαστή ότι απαλλάχθηκαν οι κατηγορούμενοι, ο πρόεδρος του κινήματος ΕνΕργώ ανάφερε χαρακτηριστικά: «Ντρέπομαι για την εισαγγελία και τη δημοκρατία σας».

Σημειώνουμε ότι ήταν αντιμέτωποι με συνολικά 93 κατηγορίες, που αφορούσαν μεταξύ άλλων, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απόσπαση περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις, απάτη, πλαστογραφία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top