ΚΥΠΡΟΣ

Δήμος Γεωργιάδης: Ο 25αρης υποψήφιος βουλευτής Λευκωσίας. Ποιος είναι ο νέος που εξήγγειλε την υποψηφιότητα του;

Δήμος Γεωργιάδης: Ο 25αρης υποψήφιος βουλευτής Λευκωσίας. Ποιος είναι ο νέος που εξήγγειλε την υποψηφιότητα του;

Την υποψηφιότητα του στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές με τον Δημοκρατικό Συναγερμό για την επαρχία Λευκωσίας εξήγγειλε μέσω της προσωπικής του σελίδας ο Δήμος Γεωργιάδης. Έφτασε λέει η ώρα η νέα γενιά να εμπλακεί ενεργά στην πολιτική και να προσφέρει στην κοινωνία με νέες και καινοτόμες ιδέες. Με σύνθημα «υπάρχει ελπίδα» φιλοδοξεί να αποδείξει πως η πολιτική στην Κύπρο μπορεί να αλλάξει εάν δώσουμε βήμα σε νέα πρόσωπα με γνώση και όρεξη για ανιδιοτελή προσφορά.

Ποιος είναι λοιπόν ο καινούριος αυτός υποψήφιος που μόλις στα 25 του διεκδικεί τον ψήφο του λαού, γιατί τον εμπιστεύεται ο Δημοκρατικός Συναγερμός και πως τα έργα του αποδεικνύουν ότι όντως μπορεί να φέρει την ελπίδα που ψάχνουμε. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι αξιοσημείωτη η μέχρι σήμερα πορεία του τόσο σε κοινωνικά όσο και σε επαγγελματικά θέματα.

Ο Δήμος Γεωργιάδης γεννήθηκε στην Λευκωσία το 1995 με καταγωγή από την κατεχόμενη Κερύνεια. Ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στο σώμα ειδικών δυνάμεων Στρατονομίας και σπούδασε νομική στο Πανεπιστήμιο του Derby. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στις Πολιτικές επιστήμες και ανθρώπινα δικαιώματα από το University of Manchester και διπλώματος Financial Technology από το Harvard University. Σήμερα εργάζεται ως δικηγόρος στην Λευκωσία ενώ είναι ιδιοκτήτης δύο καφεστιατορίων στο κέντρο της Λευκωσίας. Ο Δήμος έδειξε από πολύ νωρίς την αγάπη του για προσφορά προς τον συνάνθρωπο αφού το 2019 οργάνωσε την νεολαία και ίδρυσε τον γνωστό φιλανθρωπικό οργανισμό “Be a Hero foundation”, συμβάλλοντας καθημερινά στη διαμόρφωση μιας πιο ανθρώπινης κοινωνίας. Μέχρι σήμερα έχουν στηρίξει πέραν των 100 οικογενειών στη επαρχία Λευκωσίας ενώ έχει και έντονη περιβαλλοντική προσφορά.

Ο Δήμος είναι οικονομικός Διευθυντής της προσφυγικής ομάδας ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, συμβάλλοντας ενεργά στον αγώνα για την διατήρηση της φλόγας για επιστροφή. Στα φοιτητικά του χρόνια υπήρξε ιδιαίτερα δραστήριος αφού διετέλεσε πρόεδρος της ΕΦΕΚ ΗΒ, Γραμματέας διεθνών σχέσεων της ΦΠΚ Πρωτοπορία ενώ με υπερηφάνεια εκπροσωπούσε την Κύπρο στο ευρωπαϊκό συμβούλιο European Democrat Students. Επίσης, είναι ο ιδρυτής του πρώτου φοιτητικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος και ραδιοφωνικού σταθμού φοιτητών στην Αγγλία.

Όπως ο ίδιος δηλώνει, με την υποψηφιότητα του θέλει να διαδώσει το μήνυμα ότι η νέα γενιά έχει φωνή και δικαιούται να εκπροσωπηθεί στα έδρανα της βουλής των αντιπροσώπων. Μάλιστα μαζί με την ομάδα του που στελεχώνεται από νέους επιστήμονες ως αρχή ανακοίνωσε τέσσερις καινοτόμες και ρεαλιστικές προτάσεις οι οποίες προσβλέπουν σε νέες ευκαιρίες επιχειρηματικότητας και εργοδότησης, στην αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της Κύπρου, την αποτροπή της αύξησης της ανεργίας, στην χρήση της τεχνολογίας για πάταξη της διαφθοράς και της γραφειοκρατίας, όπως επίσης και για εξέταση της αξιοπιστίας των βουλευτών. Μπορείτε να τις βρείτε στην σελίδα του στο demosgeorgiades.com.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top