Κωνσταντίνου: «Θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να κερδίσει – Κρίμα που δεν υπήρχε κόσμος»

Κωνσταντίνου: «Θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να κερδίσει – Κρίμα που δεν υπήρχε κόσμος»

Δηλώσεις στη Cytavision έκανε μετά το τέλος του αγώνα στο “Μακάρειο” ανάμεσα στη Δόξα και την ΑΕΚ, ο Αντιπρόεδρος της ομάδας της Κατωκοπιάς, Νίκος Κωνσταντίνου.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Κάθε βαθμός είναι πολύτιμος, παρακολουθήσαμε ένα ανοικτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να κερδίσει. Είναι κρίμα που δεν υπήρχε κόσμος εδώ για να το δει. Ήταν αρκετά καλό παιχνίδι, είχε θέαμα και έλειψαν μόνο τα γκολ».

The post Κωνσταντίνου: «Θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να κερδίσει – Κρίμα που δεν υπήρχε κόσμος» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Αναγκαίος ο διαχωρισμός του ρόλου Γ. Εισαγγελέα για διαφάνεια και λογοδοσία

ΠτΔ: Αναγκαίος ο διαχωρισμός του ρόλου Γ. Εισαγγελέα για διαφάνεια και λογοδοσία

Την αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού του θεσμού του Γενικού Εισαγγελέα, με διαχωρισμό του υφιστάμενου διττού ρόλου του, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στο Ετήσιο Συνέδριο με θέμα «Ιστορική εξέλιξη, Προοπτικές και Προκλήσεις για τον θεσμό του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας».