Συνάντηση Μιχαηλίδη με τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συνάντηση Μιχαηλίδη με τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ:

«Με τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Γεώργιο Γεωργίου συναντήθηκαν πρόσφατα ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης και το Μέλος ΔΣ Ανδρόνικος Ανδρονίκου.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του ΚΟΑ και ο Πρόεδρος της Κ.Ο.ΠΟ. συνοδευόταν από την γραμματειακή λειτουργό της Ομοσπονδίας Άντρη Στρατουρά. Παρέστη επίσης ο προϊστάμενος αγωνιστικού αθλητισμού του Οργανισμού Πάρις Αβρααμίδης.

Συζητήθηκαν γενικά θέματα που αφορούν την Ομοσπονδία, ενώ ο Πρόεδρος του ΚΟΑ συνεχάρη τον Πρόεδρο και κατ’ επέκταση το νέο ΔΣ της Κ.Ο.ΠΟ. για την εκλογή τους και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο τους.

Τόνισε δε, ότι ο Οργανισμός θα είναι σταθερός συμπαραστάτης των προσπαθειών τους».

The post Συνάντηση Μιχαηλίδη με τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE