ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε λιγότερο από 20 μέρες 4 ματς – Θα το πάρει… ΑΛΛΙΩΣ ελέω Ριέρα στα δύο συνεχόμενα

Σε λιγότερο από 20 μέρες 4 ματς – Θα το πάρει… ΑΛΛΙΩΣ ελέω Ριέρα στα δύο συνεχόμενα

Από την ερχόμενη Παρασκευή (22-01-2021) μέχρι και την Κυριακή (07-02-2021), η ΑΕΛ έχει να δώσει τέσσερα παιχνίδια για τον θεσμό του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού μέσα σε διάστημα λιγότερο από δύο βδομάδες (13 ημέρες), περιλαμβάνει την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Δόξα Κατωκοπιάς για την 21 αγωνιστική (Παρασκευή 22-01-2021 ώρα 16:00), εκτός έδρας με Ερμή Αραδίππου για την 22η αγωνιστική (Παρασκευή 29-01-2021 ώρα 18:00), το εξ αναβολής ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής (Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου ώρα 19:00) στο Τσίρειο Στάδιο με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ και το εντός έδρας παιχνίδι με Πάφο FC για την 23η αγωνιστική (Κυριακή 07-02-2021 ώρα 18:30).

Η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ μέσα σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια, στα δύο εξ αυτών, δεν θα έχει ένα από τα βασικά της «όπλα».  Ο Ριέρα θα εκτίσει τις δύο τιμωρίες που έχει με τις 3 και 6 κίτρινες κάρτες που έχει αντικρίσει μέχρι στιγμής στα παιχνιδια με Ερμή Αραδίππου (22η αγωνιστική την τιμωρία των έξι κίτρινων καρτών) και με ΑΠΟΕΛ (16η αγωνιστική την τιμωρία με τις τρεις κίτρινες κάρτες).

Έτσι, σε αυτές τις 17 μέρες ο προπονητής, Ντούσαν Κέρκεζ, καλείται να το παίρνει αλλιώς σε ότι αφορά τα πλάνα που έχει στο μυαλό του για κάθε παιχνίδι της ΑΕΛ.  Στα δύο θα έχει Ριέρα στη διάθεση του, στα άλλα δύο συνεχόμενα (Ερμή και ΑΠΟΕΛ) δεν θα τον έχει, έτσι θα έχει αρκετή δουλειά για να καταστρώνει σε κάθε αναμέτρηση το ιδανικό σχήμα, για να μπορέσει η ΑΕΛ να έχει επιτυχίες σε αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια, σε ότι αφορά και στον στόχο που έχει για διατήρηση στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα και να μην χάσει και άλλο έδαφος μετά την εκτός έδρας ήττα από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Διαβάστε επίσης: 

Μετά το ΝΑΥΑΓΙΟ υπάρχουν ΣΚΕΨΕΙΣ για… OUT Μάιντεβατς και IN επιθετικός

 

The post Σε λιγότερο από 20 μέρες 4 ματς – Θα το πάρει… ΑΛΛΙΩΣ ελέω Ριέρα στα δύο συνεχόμενα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top