ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: 'Ντου' σε οικία μετά από πληροφορία- Γυναίκα στη θέα των Αστυνομικών άρχισε να φωνάζει

ΠΑΦΟΣ: 'Ντου' σε οικία μετά από πληροφορία- Γυναίκα στη θέα των Αστυνομικών άρχισε να φωνάζει

Υπόθεση παράνομης κατοχής και καλλιέργειας ναρκωτικών διερευνά η Αστυνομία Πάφου. Για την υπόθεση συνελήφθη μια γυναίκα ενώ καταζητείται ο συμβίος της.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες μέλη της Αστυνομίας Πάφου διενήργησαν έρευνα σε δύο κατοικίες στα Κελοκέδαρα μετά από σχετική πληροφόρηση.

Στην μία κατοικία όπου διαμένουν οι γονείς του καταζητούμενου προσώπου εντοπίστηκαν ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε τέσσερα πλήρη φυσίγγια πυροβόλου όπλου άγνωστου διαμετρήματος και ποσότητα κάνναβης τριών γραμμαρίων.

Εξάλλου, επί τόπου εκείνη την ώρα έφτασε η συμβία του καταζητούμενου και το όχημα της ανακόπηκε για έλεγχο. Αυτή στη παρουσία των αστυνομικών, άρχισε να φωνάζει, προκαλούσε ανησυχία και παρεμπόδιζε τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της, στην οποία διέμενε η ίδια με τον συμβίο της, κατόπιν δικαστικού εντάλματος έρευνας,  ανευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, δύο υπό καλλιέργεια φυτά  κάνναβης. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top