ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκτακτη Γ.Σ. ΚΟΠ: Σενάριο για δύο γκρουπ των 7 ομάδων και για επιμήκυνση της μεταγραφικής περιόδου!

Έκτακτη Γ.Σ. ΚΟΠ: Σενάριο για δύο γκρουπ των 7 ομάδων και για επιμήκυνση της μεταγραφικής περιόδου!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, όπου αναμένεται εκτός απροόπτου, να επικυρωθεί η πρόταση-επιθυμία των περισσοτέρων ομάδων της Α΄ κατηγορίας για διαβάθμιση δύο αντί τεσσάρων ομάδων τη φετινή σεζόν, προκειμένου και το νέο πρωτάθλημα (2021-2022) να διεξαχθεί με 14 αντί 12 ομάδες.

Πέραν τούτου, οι πληροφορίες λένε ότι είναι πιθανόν να προκύψει εισήγηση για δύο γκρουπ των επτά ομάδων (θέσεις 1-7 και 8-14), προκειμένου να… μοιραστεί η “πίτα”, για να διεξαχθούν ακόμα 12 αγωνιστικές στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος.

Σημειώνουμε ότι αν δεν υπάρξει διαβάθμιση των δύο τελευταίων ομάδων με το τέλος του Β΄ γύρου – που είναι και το πιο πιθανό – και στο Α΄ γκρουπ συμμετάσχουν οι πρώτες έξι ομάδες της βαθμολογίας και στο Β΄ οι υπόλοιπες οκτώ από την 7η θέση και κάτω, τότε στο Β΄ γκρουπ θα πρέπει να διεξαχθούν 14 αγωνιστικές, δηλαδή τέσσερις περισσότερες απ΄ όσες θα γίνουν στο Α΄ γκρουπ και αυτό είναι ένα… ζήτημα για το οποίο ενδέχεται να συζητηθεί η συμβιβαστική λύση που αναφέραμε πιο πάνω!

Επίσης, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Έκτακτη Γ.Σ. της ΚΟΠ, ενδέχεται να συζητηθεί θέμα επιμήκυνσης της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου!

The post Έκτακτη Γ.Σ. ΚΟΠ: Σενάριο για δύο γκρουπ των 7 ομάδων και για επιμήκυνση της μεταγραφικής περιόδου! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top