Ο… κύβος ερρίφθη για Παπαγεωργίου

Ο… κύβος ερρίφθη για Παπαγεωργίου

Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού, Γιώργος Παπαγεωργίου, συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ο προπονητής της Αχνιώτικης ομάδας, Ηλίας Χαραλάμπους, αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στο ματς της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (07/02).

Ως εκ τούτου, ο Κύπριος άσος θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα στο Δασάκι (31/01).

The post Ο… κύβος ερρίφθη για Παπαγεωργίου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE