ΚΥΠΡΟΣ – Οικονομικά κριτήρια: Δύο ομάδες διευθέτησαν τις εκκρεμότητες τους

ΚΥΠΡΟΣ – Οικονομικά κριτήρια: Δύο ομάδες διευθέτησαν τις εκκρεμότητες τους

Ενημέρωση από την ΚΟΠ:

«Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι τα Σωματεία ΘΟΪ Λακατάμιας και ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα, έχουν διευθετήσει τις εκκρεμότητες που αφορούσαν τον έλεγχο παρακολούθησης οικονομικών κριτηρίων 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Ως εκ τούτου, αίρεται το εμπάργκο μεταγραφών που είχε επιβληθεί στα δύο Σωματεία με απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Κριτηρίων».

The post ΚΥΠΡΟΣ – Οικονομικά κριτήρια: Δύο ομάδες διευθέτησαν τις εκκρεμότητες τους appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE