ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το βίντεο αποκαλύψεων της Άντρης Ελευθερίου – Η εξομολόγηση που προσπεράστηκε...

Το βίντεο αποκαλύψεων της Άντρης Ελευθερίου – Η εξομολόγηση που προσπεράστηκε...

Μια σειρά αποκαλύψεων  για τον Γολγοθά δεκάδων γυναικών, ξέσπασε μετά τη μαρτυρία της Σοφίας Μπεκατώρου όταν η ίδια έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Στην Κύπρο η Ολυμπιονίκης, Άντρη Ελευθερίου είχε αποκαλύψει τη δική της περίπτωση όταν η ίδια βίωσε σεξουαλική κακοποίηση κατ’ επανάληψη από παράγοντα του αθλητισμού, από το 2008, ωστόσο δεν βρήκε πουθενά ανταπόκριση.

Συγκεκριμένα η ίδια μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή το 2008 και στη συνέχεια το 2020 (πριν από τις αποκαλύψεις Μπεκατώρου) για τα όσα της συνέβησαν, με το θέμα να προσπερνάτε λες και δεν το ανέφερε ποτέ. Η εξομολόγηση ωστόσο της Σοφίας Μπεκατώρου ήταν αυτή που έδωσε το έναυσμα σε πολλές γυναίκες να καταθέσουν τα δικά τους φρικτά βιώματα ζητώντας την απόδοση δικαιοσύνης και με στόχο να τεθεί ένα τέλος σε αυτό.

Τη δέοντα προσοχή απέσπασαν και οι σχετικές υποθέσεις στην Κύπρο, οπού επίσης άτομο σε προνομιούχα θέση κακοποιούσε σεξουαλικά αθλήτριες, τον οποίο η Άντρη Ελευθερίου κατονόμασε στην κατάθεση της.

Η αθλήτρια στην εκπομπή ανάφερε συγκεκριμένα: «Είναι πάρα πολύ σοβαρό για εμένα, δεν ήθελα να το προχωρήσω, το άφησα πίσω. Φυσικά υπάρχει κάπου». Η  Άντρη εξήγησε ότι δεν είχε προχωρήσει σε καταγγελία λέγοντας χαρακτηριστικά «ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη».

Όπως η ίδια εξήγησε πρέπει να έχεις υποστήριξη και να βγουν κι άλλοι να αναφέρουν αυτά τα περιστατικά. Μεταφέροντας τα γεγονότα που σημειώθηκαν όταν έγινε η σεξουαλική κακοποίηση η Άντρη αναφέρει ότι το είχε πει στον πατέρα της και λόγω συνθηκών το άφησαν.

Εξομολογήθηκε πως απέφευγε να έρθει σε συνάντηση με το άτομο που την κακοποιούσε, ενώ τόνισε ότι είναι κάτι που συμβαίνει και πρέπει να το λέμε. Τότε η συγκεκριμένη εξομολόγηση έμεινε μέχρι εκεί, χωρίς καμία ανταπόκριση από κάποιον αρμόδιο, παρά το γεγονός ότι η Άντρη επιβεβαίωση ότι αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται ακόμη στη θέση του και πιθανόν να κάνει τα ίδια και σε άλλα κορίτσια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top