Και όμως: Ημίχρονο με 15 τελικές στο ΓΣΠ – Σχεδόν 100% ο Ολυμπιακός! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Και όμως: Ημίχρονο με 15 τελικές στο ΓΣΠ – Σχεδόν 100% ο Ολυμπιακός! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ομόνοια και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΓΣΠ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το πρώτο μισό της αναμέτρησης ήταν εντυπωσιακό με δύο γκολ και πολλές ευκαιρίες.

Το σκορ άνοιξε ο Κα στο 28′ για να «απαντήσει» ο Παπουλής στο 41′, ενώ αμφότερες οι ομάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πάνε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Αυτό, άλλωστε, «μαρτυράνε» και οι αριθμοί με τους μαυροπράσινους να έχουν σχεδόν… τέλειο αριθμό σε τελικές προσπάθειες που βρήκαν στόχο, αφού έχουν 7 στο τέρμα και ένα άστοχο σε σύνολο 8 προσπαθειών.

Συνολικά έγιναν 15 τελικές στα πρώτα 45 λεπτά του παιχνιδιού.

Δείτε φωτογραφία: 

The post Και όμως: Ημίχρονο με 15 τελικές στο ΓΣΠ – Σχεδόν 100% ο Ολυμπιακός! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.