Και όμως: Ημίχρονο με 15 τελικές στο ΓΣΠ – Σχεδόν 100% ο Ολυμπιακός! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Και όμως: Ημίχρονο με 15 τελικές στο ΓΣΠ – Σχεδόν 100% ο Ολυμπιακός! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ομόνοια και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΓΣΠ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το πρώτο μισό της αναμέτρησης ήταν εντυπωσιακό με δύο γκολ και πολλές ευκαιρίες.

Το σκορ άνοιξε ο Κα στο 28′ για να «απαντήσει» ο Παπουλής στο 41′, ενώ αμφότερες οι ομάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πάνε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Αυτό, άλλωστε, «μαρτυράνε» και οι αριθμοί με τους μαυροπράσινους να έχουν σχεδόν… τέλειο αριθμό σε τελικές προσπάθειες που βρήκαν στόχο, αφού έχουν 7 στο τέρμα και ένα άστοχο σε σύνολο 8 προσπαθειών.

Συνολικά έγιναν 15 τελικές στα πρώτα 45 λεπτά του παιχνιδιού.

Δείτε φωτογραφία: 

The post Και όμως: Ημίχρονο με 15 τελικές στο ΓΣΠ – Σχεδόν 100% ο Ολυμπιακός! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE