ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλιώς μας συνήθισε – Η… αχίλλειος πτέρνα της για το νέο εκτός έδρας στραβοπάτημα

Αλλιώς μας συνήθισε – Η… αχίλλειος πτέρνα της για το νέο εκτός έδρας στραβοπάτημα

Παρουσιάστηκε… αδιάβαστη η ΑΕΛ στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Ερμή. Θα ήταν υπερβολικό να πει κάποιος ότι άξιζε τη νίκη, άλλωστε κι ο ίδιος ο Κέρκεζ είπε ότι η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. 

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν έπαιξαν σαν διεκδικητές του τίτλου, δεν φταίει μόνο ότι χάνουν από τη δυναμική τους, όταν βγαίνουν εκτός Λεμεσού. Έλειπε η μεγαλύτερη προσωπικότητα της ομάδας, ο Σίτο Ριέρα. Αυτός ουσιαστικά αποτελεί τον μαέστρο της ομάδας, ακόμα και σε ματς που δεν ήταν σε τόσο καλή μέρα, μια-δυο σωστές ενέργειες να έκανε, αποτελούσαν το κατιτίς παραπάνω για την ομάδα.

Η ομάδα έβαλε δυο γκολ, αλλά συνολικά δεν ήταν τόσο παραγωγική (όπως μας συνήθισε στα περισσότερα φετινά ματς) στη δημιουργία φάσεων. Είχε πρόβλημα στην ανάπτυξη από τον άξονα…

Και τα δυο τέρματα, προήλθαν από σέντρες, το πρώτο του Τόρες και το δεύτερο του Μηνά Αντωνίου. Θετικότατος ήταν πάντως στο ντεμπούτο του ο Άντονι Γεωργίου, έδειξε ότι ξέρει μπάλα και να «τρυπά» τις αντίπαλες άμυνες από το αριστερό άκρο.

Αχίλλειος πτέρνα της ομάδας χθες, ήταν η αμυντική συμπεριφορά. Ο συνήθως σταθερός Βοζίνια, κατά το πρώτο ημίχρονο, έπαιξε με τη φωτιά σε δυο φάσεις. «Πούλησε» τη μπάλα, αλλά το καλό, ότι δεν αξιοποίησαν τα «δώρα» του οι παίχτες του Ερμή.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα στην επανάληψη, ο Ρουσιάς τον «τιμώρησε» δυο φορές, δεν φέρει (εννοείται) ευθύνη ο Καποβερντινός διεθνής κίπερ.

Στο πρώτο γκολ ο Σάντος «έχασε» τον δεξιό εξτρέμ Βάλπορτ, με τους δυο σέντερ μπακ Τεισέιρα και Κέρκεζ να μην καλύπτουν σωστά τον Κύπριο επιθετικό. Στο δεύτερο τέρμα «χόρεψε» δυο παίχτες ο Μέιρα, «βρήκε» ξανά σε επίκαιρη θέση τον Ρουσιά, που εκτέλεσε ξανά τον Βοζίνια.

Σχετική αντίδραση έβγαλε η ομάδα στην πορεία, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει με τον Μηνά Αντωνίου, αλλά δεν μπορεί να λεχθεί ότι εξάσκησε φοβερή πίεση στα αντίπαλα τετράγωνα.

Την Τετάρτη στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ριέρα, η τεχνική ηγεσία καλείται να βρει τις λύσεις να λειτουργήσει πιο σωστά η ομάδα στον άξονα. Ο Αντάμοβιτς δεν βοήθησε ικανοποιητικά ούτε χθες, ο Ντανίλο φαίνεται ότι βρίσκεται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Άντονι Γεωργίου, ούτε φυσικά κι άλλοι καινούργιοι παίχτες που θα γραφτούν μέχρι τη Δευτέρα. Ο Ρομάριο Μπαλντέ έχει ανακοινωθεί ήδη, εκτός απρόοπτου οι άλλες δυο προσθήκες θα είναι ο Γερμανό-Κοσοβάρος επιθετικός Ντονίς Αβντιγιάϊ και ο Γάλλος σέντερ μπακ Σαϊκέ ή Πσισιέ (θα πρέπει να διευκρινίσει κι ο ίδιος όταν έλθει πως ακριβώς προφέρεται το επώνυμο του).

Θυμίζουμε ότι έχει διαγραφεί ο Μάϊντεβατς που πήγε δανεικός στον Εθνικό, θα διαγραφεί ο Γκαζαριάν που πιθανόν να πάει στη Λαμία κι ο Ράσο. Ο τελευταίος είναι δεδομένο ότι θα απαντήσει αρνητικά στην πρόταση για ανανέωση συμβολαίου, αλλά αν δεν βρει ομάδα να φύγει από τώρα, θα πληρώνεται από τη γαλαζοκίτρινη εταιρία τους τελευταίους 4 μήνες της σεζόν.

The post Αλλιώς μας συνήθισε – Η… αχίλλειος πτέρνα της για το νέο εκτός έδρας στραβοπάτημα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top