Λίγες ώρες πριν τον αγώνα – «Είναι το άλφα και το ωμέγα! Από τα αγαπημένα…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Λίγες ώρες πριν τον αγώνα – «Είναι το άλφα και το ωμέγα! Από τα αγαπημένα…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η ΕΝΠ ταξιδεύει σήμερα στο Μακάρειο Στάδιο όπου η ώρα 16:00 θα αναμετρηθεί με τη Δόξα Κατωκοπιάς.

Το πρωί οι «βυσσινί» ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εξής:

«Στο ποδόσφαιρο όταν βρεις ψυχολογία και πατήματα είναι το άλφα και το ωμέγα. Η ΕΝΠ δεν έχει χάσει φέτος στην Λευκωσία (0-0 Ομόνοια, 0-2 ΑΠΟΕΛ,0-1 Ολυμπιακός). Η ΕΝΠ δεν έχει χάσει στα 5 από τα τελευταία της 6 εκτός έδρας και δεν θα χάσει ούτε σήμερα. Το Μακάρειο είναι από τα αγαπημένα γήπεδα της ΕΝΠ».

The post Λίγες ώρες πριν τον αγώνα – «Είναι το άλφα και το ωμέγα! Από τα αγαπημένα…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE