ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε Ζιούλη – Ανακοίνωση και δήλωση

Πήρε Ζιούλη – Ανακοίνωση και δήλωση

Μετά από ενάμιση χρόνο, ο Άγγελος Ζιούλης επέστρεψε στα Χανιά. Λίγα 24ωρα μετά τη λύση του συμβολαίου του με τη Λαμία, ο 26χρονος στόπερ συμφώνησε με τους Κρητικούς και επιστρέφει στην ομάδα με την οποία «έφτιαξε» το όνομα του.

Το πέρασμα του από την ομάδα μας αποδείχθηκε σύντομο, αφού ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν τον συμπεριελάμβανε στα βασικά του πλάνα. Έτσι λοιπόν, μετά από μισό χρόνο στη Λαμία και άλλον ένα στον ΠΑΣ Γιάννινα, συμφώνησε και επιστρέφει στα Χανιά. Εκεί που αγωνιζόταν τη διετία 2017-19. Μάλιστα το συμβόλαιο που υπέγραψε τον δεσμεύει στο σύλλογο μέχρι το 2022.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αγγελο Ζιούλη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Εχει γεννηθεί την 1η Φεβρουαρίου 1995 και για δεύτερη φορά στην ποδοσφαιρική του πορεία θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας, έπειτα από τη “γεμάτη” διετία 2017-2019, όπου είχε συνολικά 54 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Νέων Λιοσίων και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Δ’ Εθνική με τον Ιάσωνα. Ακολούθησαν οι ομάδες νέων Πανθρακικού και Παναθηναϊκού και η ΑΕ Λεμεσού, για να αγωνιστεί στη συνέχεια (2016-17) στη Β’ Κύπρου με το ΘΟΙ Λακατάμιας.

Μετά από την ομάδα μας βρέθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Super League, ενώ μέχρι πρότινος άνηκε στη Λαμία, με την οποία έκανε ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία σε ματς απέναντι στον Ολυμπιακό.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Επειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του ο 26χρονος αμυντικός δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στα Χανιά, σε μια ομάδα που αγαπώ πραγματικά και με αγαπάνε. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να μείνω στα Χανιά για πολύ καιρό ακόμα».

*Ο Αγγελος Ζιούλης όπως και στην πρώτη θητεία του θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 20.

Πηγή: www.lamiaole.gr

The post Πήρε Ζιούλη – Ανακοίνωση και δήλωση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top