Την… ΔΩΔΕΚΑΤΗ ώρα Πάντιτς!

Την… ΔΩΔΕΚΑΤΗ ώρα Πάντιτς!

Η ΑΕΛ στο… παρά πέντε κλείνει τον Σέρβο αμυντικό από τη Δόξα, Αλεξάντερ Πάντιτς.

Ο «διακαής πόθος» του Ντούσαν Κέρκεζ τελικά θα πιάσει λιμάνι, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές συμφώνησαν για συνεργασία τους.

Ο κεντρικός αμυντικός ήθελε συμβόλαιο για 4 μήνες μόνο, ενώ η ΑΕΛ του έδινε κλειστό για 2.5 χρόνια. Ο 28χρονος θα πάει στους γαλαζοκίτρινους, δανεικός μέχρι τον Μάιο από την ομάδα της Κατωκοπιάς.

Η ομάδα της Λεμεσού «τρέχει» με τη Δόξα να τακτοποιήσουν τα τελικά έγραφα του Πάντιτς. Για να γραφτεί ο Σέρβος θα «διαγραφεί» ο Ράσο έτσι ώστε να υπάρχει κενή θέση για τον κατάλογο Α’.

Παράλληλα, η ΑΕΛ θα πληρώσει στη Δόξα 15 χιλιάδες ευρώ για να πάρει δανεικό τον 28χρονο μέχρι το τέλος της σεζόν.

 

The post Την… ΔΩΔΕΚΑΤΗ ώρα Πάντιτς! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για την ανοικοδόμηση της Γάζας, έχοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που θα παρουσιάσει και που περιλαμβάνει τη συμμετοχή κυπριακών εταιρειών στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE