ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Εκατόν πενήντα εμβολιασμοί σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο

ΠΑΦΟΣ: Εκατόν πενήντα εμβολιασμοί σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο

Χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου σύμφωνα με τον Διευθυντή του κρατικού νοσηλευτηρίου της πόλης Δρ. Σπύρο Γεωργίου, προσθέτοντας πως σήμερα προγραμματιζεται να γίνουν 150 εμβολιασμοί.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Δρ. Γεωργίου ανέφερε πως οι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο της Πάφου συνεχίζονται κανονικά και σήμερα θα γίνουν 150 εμβολιασμοί στην ηλικιακή ομάδα άνω των 83 ετών.

Ο Δρ. Γεωργίου ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει εξόρμηση στο Αγροτικό Υγειονομικό Κέντρο Σαλαμιούς μετά από σχετικό προγραμματισμό του Υπουργείου Υγείας για τον περιφερειακό εμβολιασμό των ηλικιωμένων της περιοχής, όπως είπε.

Σύμφωνα με το Διευθυντή του Νοσοκομείου Πάφου, ακολουθούνται κατά γράμμα οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και ανάλογα με την πλατφόρμα.

Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε, πως η ομάδα εμβολιασμού αποτελείται από επισκέπτριες υγείας, σημειώνοντας πως στο Νοσοκομείο Πάφου υπάρχουν δύο σημεία εμβολιασμού. Πρόσθεσε δε, πως όλη η διαδικασία συνεχίζεται ομαλά με κανονικούς και γοργούς ρυθμούς λόγω και της σωστής οργάνωσης που έχει επιτευχθεί.

Στο μεταξύ πρόσθεσε πως στο ΓΝ Πάφου συνεχίζονται και οι εμβολιασμοί της δεύτερης δόσης των επαγγελματιών υγείας, ενώ, όπως είπε, μέχρι στιγμής έχουν εμβολιασμοί πέραν των διακοσίων επαγγελματιών υγείας.

Επιπρόσθετα ο Δρ. Γεωργίου ανέφερε πως τις μέρες της Τετάρτης, Πέμπτης και Παρασκευής γίνονται τα rapid test στο Νοσοκομείο Πάφου για το προσωπικό.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top