ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: O λόγος που θεωρείται εκτός πραγματικότητας το χαμηλό ποσοστό θετικότητας

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: O λόγος που θεωρείται εκτός πραγματικότητας το χαμηλό ποσοστό θετικότητας

Μεγάλη πτώση παρατηρείται στο ποσοστό θετικότητας τις τελευταίες μέρες.

Παρόλο που παρατηρείται η συγκεκριμένη πτώση υπάρχει ένας έντονος προβληματισμός για αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, με κάποιους μάλιστα να θεωρούν ότι πρόκειται για 'πλασματικο ποσοστό'.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο ThemaOnline, αν αναλογιστεί πως ο κόσμος που πηγαίνει να κάνει τα γρήγορα τεστ, (ειδικότερα όσοι αναμένεται να επιστρέψουν στις δουλειές τους) είναι κλεισμένος στο σπίτι τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, λόγω του νέου lockdown υπάρχει σοβαρό ενδεχόμνο το ποσοστό που ανακοινώνται να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αυτό είναι κάτι που θα διαφανεί από τις 8 Φεβρουαρίου, που θα γίνουν οι πρώτες χαλαρώσεις, με τους επιστήμονες να επιμένουν πως πρέπει ο κόσμος να προσέξει για να μην πάμε σε πισωγυρίσματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE