ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κρίνεται αυστηρά τον τελευταίο καιρό ο Δημητρίου» – Τι είπε για Σωφρόνη, επιστροφές και τον υπό δοκιμή πορτιέρο

«Κρίνεται αυστηρά τον τελευταίο καιρό ο Δημητρίου» – Τι είπε για Σωφρόνη, επιστροφές και τον υπό δοκιμή πορτιέρο

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε ανάμεσα σε άλλα, για το ματς με την Καρμιώτισσα και την επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή στο Τσίρειο ως αντίπαλος της Λεμεσιανής ομάδας.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για την ισοπαλία με την Καρμιώτισσα: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα για το οποίο ταξιδέψαμε στο Παφιακό, όμως από τη στιγμή που ο αντίπαλος κρατούσε τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, μετριάζεται η κατάσταση. Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα και επικεντρωνόμαστε στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, θα έχουμε εννέα παιχνίδια στη Λεμεσό και τέσσερα εκτός. Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Ο κόσμος έχει δίκιο να έχει απαιτήσεις. Εμείς είμαστε οι πρώτοι που τις έχουμε».

Για την επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή ως αντίπαλος: «Άλλο η φιλία εκτός γηπέδου. Στο γήπεδο είμαστε αντίπαλοι. Τον σεβόμαστε απεριόριστα, όμως αύριο θα είμαστε αντίπαλοι».

Για τις επιστροφές: «Χρειαζόμαστε και τον Νταμπό και τον Σακέτι και τον Μάρκοβιτς και τον Φιλιώτη. Περιμένουμε να τελειώσει και η καραντίνα του Γκεριέ, για να είμαστε πλήρεις στην τελική ευθεία».

Για τον Γιοβάνοβιτς: «Είναι σε εξέλιξη η τελευταία προπόνηση και πρέπει να περιμένουμε να μας ενημερώσουν».

Για τον Αμερικανό τερματοφύλακα που θα δοκιμαστεί: «Θα περάσει από δοκιμαστικά για τη νέα περίοδο. Βασικός μας τερματοφύλακας είναι ο Δημητρίου και οφείλουμε να τον στηρίξουμε, γιατί στήριξε κι αυτός την ομάδα. Είναι πολύ υποσχόμενος τερματοφύλακας και μας βοήθησε τα μέγιστα. Όλοι έχουν κάμψεις, τον στηρίζουμε στον μέγιστο βαθμό, αν και κρίνεται αυστηρά την τελευταία περίοδο».

Για τις απουσίες ενόψει ΑΕΚ: «Θα είναι εκτός οι Χάμπος, Βασιλείου και Κατελάρης, δεν ξέρω για την ετοιμότητα του Φιλιώτη».

The post «Κρίνεται αυστηρά τον τελευταίο καιρό ο Δημητρίου» – Τι είπε για Σωφρόνη, επιστροφές και τον υπό δοκιμή πορτιέρο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top