ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φτιάχνουν σενάρια από Ελλάδα για Φαμπιάνο: «Ο Βραζιλιάνος είναι πολύ ‘ψημένος’»

Φτιάχνουν σενάρια από Ελλάδα για Φαμπιάνο: «Ο Βραζιλιάνος είναι πολύ ‘ψημένος’»

Την Τρίτη (09-02-2021) η Ελλαδική ιστοσελίδα www.contra.gr ανάρτησε θέμα με τίτλο «Οι 5 γκολκίπερ που η ΑΕΚ πήγε να πάρει και ο ένας που θέλει ακόμα».

Σε αυτό γίνεται και λόγος για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Φαμπιάνο.

Αναλυτικά ολόκληρο το δημοσίευμα:

«Παρά τις εκ του αντιθέτου εξαγγελίες και την επικοινωνιακή πολιτική στήριξης των υπαρχόντων τερματοφυλάκων η οποία ωστόσο στην πορεία κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος, η ΑΕΚ προσπάθησε να κάνει το σωστό κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, όσο επίμονη κι αν ήταν η προσπάθειά της να το αποκρύψει. Η απόφαση για ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα ήταν η ενδεδειγμένη, ασχέτως με το ότι εν τέλει δεν υπήρξε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Ρενάν Ριμπέιρο είναι πλέον ο τρίτος γκολκίπερ στην ιεραρχία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Ο Ρενάν Ριμπέιρο είναι πλέον ο τρίτος γκολκίπερ στην ιεραρχία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας  TWITTER.COM/SPORTING_CP

Στη συνέχεια, η ΑΕΚ ασχολήθηκε εκτενώς με την περίπτωση του επίσης Βραζιλιάνου τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Φαμπιάνο Ριμπέιρο, ωστόσο δεν βρέθηκε η χρυσή τομή παρά το γεγονός ότι ο 32χρονος γκολκίπερ επιθυμούσε διακαώς τη μετακόμισή του στην Ελλάδα και πίεσε προς αυτή την κατεύθυνση τους διοικούντες τον κυπριακό σύλλογο. Ήταν ωστόσο λίγος ο χρόνος για να επιτευχθεί το deal, ενώ υπήρχε έλλειμμα απαιτούμενης εμπειρίας και ετοιμότητας των ανθρώπων που χειρίστηκαν αυτή την προσπάθεια, ώστε να τη φέρουν σε τόσο μικρό και κοντινό στη λήξη των μεταγραφών, διάστημα εις πέρας.

Πιο κοντά από όλους, η ΑΕΚ έφτασε στον ολλανδό γκολκίπερ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μίχαελ Βέριπς. Ενώ όμως όλα έδειχναν ότι απομένουν οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις, αποδείχθηκε ότι υπήρχε μια σημαντική παράμετρος, η οποία αποτέλεσε το εμπόδιο για να μην πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Η ελληνική πλευρά προσπαθούσε να πάρει τον παίκτη με δανεισμό και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, την ώρα που ο αγγλικός σύλλογος τον παραχωρούσε μόνο για έξι μήνες και χωρίς την παραμικρή δέσμευση για τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ο Ολλανδός γκολκίπερ Μίκαελ Βέριπς ως παίκτης της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Ο Ολλανδός γκολκίπερ Μίκαελ Βέριπς ως παίκτης της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ  WWW.SUFC.CO.UK/

Παράλληλα η ΑΕΚ εξέτασε και τις περιπτώσεις του Βραζιλιάνου Ντάνιελ Τενενμπάουμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ και του Ισπανού Ιάγκο Ερερίν της Αθλέτικ Μπιλμπάο, για τον οποίο γράφτηκε στην πατρίδα του ότι είχε προσπαθήσει να αποκτήσει ανεπιτυχώς (και) το περασμένο καλοκαίρι. Και οι δύο περιπτώσεις κρίθηκαν ως ικανές για να βοηθήσουν την ΑΕΚ να βελτιώσει το επίπεδο της στη συγκεκριμένη θέση, όμως σε συμφωνίες δεν κατάφερε να φτάσει κι εδώ προφανώς επειδή ο χρόνος που απέμενε ως το τέλος μεταγραφικής περιόδου δεν ήταν αρκετός.

The post Φτιάχνουν σενάρια από Ελλάδα για Φαμπιάνο: «Ο Βραζιλιάνος είναι πολύ ‘ψημένος’» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top