Διπλό Φονικό: Ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές των θυμάτων για το φρικτό έγκλημα στους Εργάτες

Διπλό Φονικό: Ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές των θυμάτων για το φρικτό έγκλημα στους Εργάτες

Ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές της 52χρονης μητέρας και του 20χρονου γιου της μετά το φρικτό έγκλημα στους Εργάτες.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline ο θάνατος της 52χρονης οφείλεται σε αιμορραγικό σοκ συνεπεία ρήξη αορτής, καθώς και πολλαπλών τραυμάτων σώματος και ζωτικών οργάνων από νύσσον και τέμνον όργανο, ενώ ο θάνατος του 20χρονου γιου της οφείλεται σε αιμορραγικό σοκ συνεπεία ρήξη καρωτίδας, καθώς και πολλαπλών τραυμάτων σώματος.

Οι νεκροτομές διενεργήθηκαν σήμερα από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παππέτα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.
Υπενθυμίζουμε πως το πρωί της Πέμπτης (11/02), σημειώθηκε το φρικτό έγκλημα στους Εργάτες με θύματα την 52χρονη Ανδρούλα Αβραξίδου και τον 20χρονο Στέλιο Γιάγκου. Δράστης ο πατέρας, ηλικίας 59 ετών που συνελήφθη με επεισοδιακό τρόπο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυπριακή Δημοκρατία προσεγγίζει ως έργο γεωστρατηγικής σημασίας την ηλεκτρική διασύνδεση»

ΠτΔ: «Η Κυπριακή Δημοκρατία προσεγγίζει ως έργο γεωστρατηγικής σημασίας την ηλεκτρική διασύνδεση»

Η Κυπριακή Δημοκρατία προσεγγίζει στην πράξη και όχι στα λόγια ως έργο γεωστρατηγικής σημασίας την ηλεκτρική διασύνδεση, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE