ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παπουλής σε ρόλο… «πράκτορα»: «Εκεί θα πρέπει να χτυπήσει ο Ολυμπιακός την Αϊντχόφεν»!

Παπουλής σε ρόλο… «πράκτορα»: «Εκεί θα πρέπει να χτυπήσει ο Ολυμπιακός την Αϊντχόφεν»!

Ο Ελλαδίτης άσος της Ομόνοιας, Φώτης Παπουλής, παραχώρησε συνέντευξη στην ελλαδική ιστοσελίδα sdna.gr, “ακτινογραφώντας” την PSV Αϊντχόφεν, η οποία την Πέμπτη (18/02) θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο “Καραϊσκάκη”, για τη φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ.

Θυμίζουμε ότι ο Παπουλής αντιμετώπισε και τις δύο ομάδες φέτος με τη φανέλα της Ομόνοιας, τον Ολυμπιακό στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (διπλοί αγώνες) και τους Ολλανδούς στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά το κείμενο της συνέντευξης:

«Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της Ομόνοιας έπαιξε ως αντίπαλος τόσο των Πειραιωτών όσο και της ολλανδικής ομάδας την τρέχουσα σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη φανέλα του κυπριακού συλλόγου κι ως διπλός «πράκτορας», διαθέτει report και για τους δύο (Ολυμπιακό – PSV) βάζοντας στο «μικροσκόπιο» τις αναμετρήσεις τους για τους «32» του Europa League.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη βγάλει από τη…ναφθαλίνη το ευρωπαϊκό κοστούμι και επιστρέφει σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Αϊντχόφεν το βράδυ της Πέμπτης (18/2) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τους «32» του Europa League.

Το SDNA λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στο Φάληρο απευθύνθηκε σε έναν ποδοσφαιριστή που έπαιξε ως αντίπαλος και των δύο ομάδων την τρέχουσα σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Φώτης Παπουλής (περί ου ο λόγος) βρέθηκε απέναντι από τον Ολυμπιακό με τη φανέλα της Ομόνοιας στη σειρά των διπλών αγώνων στο πλαίσιο των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στους ομίλους του Europa League η κυπριακή ομάδα βρήκε στο δρόμο της την Αϊντχόφεν και κατά συνέπεια ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που από το περασμένο καλοκαίρι αγωνίζεται στο νησί με την Ομόνοια έπειτα από 8 χρόνια θητείας (2012-20) στον Απόλλωνα Λεμεσού, διαθέτει (ως διπλός…πράκτορας) report για την ολλανδική ομάδα και συγχρόνως έχει πάρει live γεύση κι από τον φετινό Ολυμπιακό.

Για το αγωνιστικό προφίλ της PSV και τα σημεία στα οποία θα πρέπει να «χτυπήσει» ο Ολυμπιακός:

«Η Αϊντχόφεν διαθέτει μια άκρως αθλητική ομάδα. Αρέσκεται να πρεσάρει σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και μάλιστα πολύ ψηλά. Έχει πολλούς νεαρούς σε ηλικία παίκτες στο ρόστερ της που τρέχουν καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στην άμυνα παρουσιάζει θέματα, είναι ευάλωτη, τρώει εύκολα το γκολ και εκεί θα πρέπει να χτυπήσει ο Ολυμπιακός. Αν καταφέρει ο Ολυμπιακός να ξεφύγει από το πρέσινγκ που θα του ασκηθεί και βρει χώρους, τότε θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην άμυνα της Αϊντχόφεν».

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει από το ρόστερ της PSV:

«Ο Νόνιελ Μάλεν κάνει τη διαφορά στην Αϊντχόφεν. Πρόκειται για έναν τρομερό επιθετικό κι φοβερά επικίνδυνο για όλες τις άμυνες. Εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια, διαθέτει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα κι έχει τον τρόπο να βρίσκει δίχτυα με πολλούς τρόπους».

Για το αν υπάρχει φαβορί για την πρόκριση στο ζευγάρι Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν:

«Έπαιξα αντίπαλος και με τις δύο ομάδες τη φετινή σεζόν και με βάσει την εικόνα που έχω θα έλεγα πως η πρόκριση είναι 50-50. Ο Ολυμπιακός έχει ένα σύνολο που βγάζει ποιότητα κι έναν πολύ καλό προπονητή (Πέδρο Μαρτίνς) στον πάγκο του. Aνέβηκε ευρωπαϊκό επίπεδο τα τελευταία χρόνια και οι παίκτες του έχουν παραστάσεις από ευρωπαϊκά ματς. Από την άλλη πλευρά η Αϊντχόφεν έχει πιο νεανική ομάδα και μικρότερη εμπειρία. Η υπόθεση της πρόκρισης ξεκινάει από το 50-50».

Για την έδρα της Αϊντχόφεν κι αν προσφέρει ξεχωριστή δυναμική στην PSV:
«Θα έλεγα πως η έδρα της μοιάζει πολύ με το Καραϊσκάκη. Όταν παίζει μέσα στο γήπεδο της γίνεται ακόμα πιο επιθετική και βγάζει μεγαλύτερη ένταση και ενέργεια στο παιχνίδι της».

The post Παπουλής σε ρόλο… «πράκτορα»: «Εκεί θα πρέπει να χτυπήσει ο Ολυμπιακός την Αϊντχόφεν»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top