ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαμένη ευκαιρία για τη Φούλαμ

Χαμένη ευκαιρία για τη Φούλαμ

Η Φούλαμ «καιγόταν» για τη νίκη απέναντι στην Μπέρνλι, προηγήθηκε με τυχερό γκολ αλλά πλήρωσε ξανά τις αμυντικές της αδυναμίες (1-1).

Την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τη Νιουκάστλ και να βρεθεί κοντά στην… έξοδό της από την ζώνη του υποβιβασμού, έχασε η Φούλαμ.

Οι «κότατζερς» έμειναν στο 1-1 στην έδρα της Μπέρνλι, στην μεταξύ τους εξ αναβολής αναμέτρηση, παρότι προηγήθηκαν με τυχερό γκολ, πληρώνοντας για ακόμη ένα παιχνίδι τις αμυντικές τους αδυναμίες και έχασαν την ευκαιρία να ντουμπλάρουν τις νίκες τους μετά το «διπλό» στην έδρα της Έβερτον την περασμένη αγωνιστική.

Ο Αϊνά στο 49ο λεπτό με… καραμπόλα και μπόλικη δόση τύχης άνοιξε το σκορ για την Φούλαμ, που απώλεσε το προβάδισμα τρία λεπτά αργότερα όταν η άμυνά της ήταν «τρύπια» και ο Μπάρνς μετά το γύρισμα του Ροντρίγκες δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει σε 1-1.

Σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, αφού τόσο ο Λούκμαν σπατάλησε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στο 88′, όσο και ο Μπαρνς στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων για τους γηπεδούχους.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Χαμένη ευκαιρία για τη Φούλαμ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top