Εξαντλούνται τα συλλεκτικά μετάλλια! – Έμειναν ΕΛΑΧΙΣΤΑ

Εξαντλούνται τα συλλεκτικά μετάλλια! – Έμειναν ΕΛΑΧΙΣΤΑ

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΑΕΛ:

«Με ιδιαίτερη χαρά και ευχαρίστηση, ανακοινώνουμε ότι έχουν απομείνει λιγότερα των 10 από τα 90 συλλεκτικά μετάλλια που εκδόθηκαν από το σωματείο μας, στα πλαίσια των 90χρόνων ζωής του.

Ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν και ανακοινώνουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για όσα έχουν απομείνει.

Για πληροφορίες και παραγγελίες στο τηλέφωνο: 99402170.

Τα μετάλλια αποστέλλονται χωρίς έξτρα χρέωση, μια προσφορά της χορηγού μας εταιρείας WALLABIES COURIER.

Υπενθυμίζουμε ότι μέρος των εσόδων (10%) θα διατεθούν στην «Κίτρινη Γραμμή Βοήθειας και Αλληλεγγύης».

Επ´ ευκαιρίας, ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο μας,ότι έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται η εκστρατεία εγγραφής περισσότερων μελών στα μητρώα του σωματείου μας.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας

90 χρόνια ΑΕΛ

Είμαστε η Λεμεσός

Δ.Σ. Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού».

The post Εξαντλούνται τα συλλεκτικά μετάλλια! – Έμειναν ΕΛΑΧΙΣΤΑ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE