ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχει ακόμα σφυγμό η Φούλαμ, «ταφόπλακα» για Σέφιλντ

Έχει ακόμα σφυγμό η Φούλαμ, «ταφόπλακα» για Σέφιλντ

Τεράστια νίκη με 1-0 πέτυχε η Φούλαμ, στο ντέρμπι ουραγών με τη Σέφιλντ.

 

Η Φούλαμ κέρδισε με 1-0 στο ντέρμπι της ουράς, με τη Σέφιλντ, έφτασε τους 22 βαθμούς και απέχει πλέον ένα τρίποντο από τη Νιούκαστλ. Τελειώνουν οριστικά οι όποιες ελπίδες είχε η Σέφιλντ για παραμονή.

Στο 18ο λεπτό ο Λούκμαν έκανε το σουτ από αριστερά και ο Ράμσντεϊλ έσωσε, ενώ στο 32’ ο Μπάσαμ πρόλαβε και απομάκρυνε την μπάλα προ του Μάτζα. Στο 35ο λεπτό ο Ράμσντεϊλ έσωσε μετά από σουτ του Καβαλέιρο ο οποίος στο 36’ αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 42’ ο Ράμσντεϊλ και πάλι, είπε όχι σε σουτ του Ριντ.

Στο 48ο λεπτό ο Ράμσντεϊλ και πάλι, έσωσε μετά από σουτ του Καβαλέιρο, ενώ σο 53’ ο Μπάλντοκ έσωσε στη γραμμή μετά από σουτ του Λόφτους Τσικ.

Όμως στο 61’ ο Λούκμαν έκανε απίθανη ενέργεια από αριστερά, απέφυγε τον Αμπαντού αι με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0. Στο 65’ ο Αρεολά έσωσε μετά από σουτ του Στίβενς, όπως έκανε και ο Ράμσντεϊλ στο 72’ σε μακρινό σουτ του Άινα. Στο 89ο λεπτό ο Αρεολά νίκησε τον Μπογκλ σε μοναδικό τετ α τετ και στο 90+5′ το πλασέ του Λεμινά από το πέναλτι, κόντραρε στον Μπράιαν.

ΦΟΥΛΑΜ: Αρεολά, Άντερσεν, Άινα, Ανταραμπιόγο, Ρόμπινσον, Ριντ, Λόφτους Τσικ, Ανγκισά, Καβαλέιρο (79’ Τετέ), Λούκμαν (90+2′ Ντεκόρδοβα Ριντ), Μάτζα (86’ Λεμινά)

ΣΕΦΙΛΝΤ: Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ (51’ Μπάσαμ), Γιαγκέλκα (80’ Μπογκλ), Μπράιαν, Στίβενς, Μπάλντοκ, Λούντστραμ (74’ ΜακΓκόλντρικ), Αμπαντού, Φλεκ, Σαρπ, ΜακΜπέρνι

PREMIER LEAGUE-25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γήπεδο: Κρέιβεν Κότατζ

Πηγή: Aek365.org

The post Έχει ακόμα σφυγμό η Φούλαμ, «ταφόπλακα» για Σέφιλντ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top